26. kolo
23.02.2008 20:00 CET
1 : 2
(1:2)

Reportáž

Valenciennes FC - Le Mans UC 72 1:2

Dva týmy, které se pohybují na hraně míst zaručující postup do evropských pohárů, se potkaly ve vzájemném střetnutí ve Valenciennes. Domácí přivítali Le Mans. Hosté se díky dvěma brankám z úvodu zápasu dostali do rozhodujícího trháku a posunili se na čtvrtou pozici..

Valenciennes si doma věří, ovšem jejich sebevědomí dostalo velkou ránu již po sedmačtyřiceti sekundách hry. Koffi Romaric rychle rozehrál přímý volný kop a míč se dostal až k Basovi, který otevřel gólový účet zápasu. Vyrovnat mohl po sólu Sebastien Roudet, ale brankář Le Mans Yohann Pele byl připraven. V patnácté minutě to bylo již 0:2. Jean Calve krásně našel ve vápně Le Talleca, který rozesmutnil domácí podruhé. A mohlo být hůř, ovšem Mathieu Coutadeur již Nicolase Penneteaua překonat nedokázal. Naopak zapršelo na druhé straně. Roudet našel Savidana a ten snížil. O několik minut později se do sebe pustili Le Tallec s Martinezem a rozhodčí neváhal oba poslat do šaten.

Ve druhém poločase se toho již příliš podstatného nestalo. S hrou o deseti mužích se sice lépe vyrovnalo domácí Valenciennes, ovšem k vyrovnání jejich snaha nevedla.

Autor: Ondřej Štícha / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele