35. kolo
27.04.2008 18:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Valenciennes FC - AS Nancy-Lorraine 1:1

Nancy nedokázalo zvítězit ve Valenciennes a kleslo na čtvrtou příčku. Hosté sice od desáté minuty vedli, ale domácím se povedlo na začátku druhého poločasu vyrovnat na konečných 1:1.

Už ve druhé minutě se k pěkné kombinaci dostali hostující Berenguer s Malongou, ale druhý jmenovaný trefil pouze tyč. Spolupráce těchto dvou fotbalistů se opakovala o osm minut později, Malonga po rohovém kopu vyhrál hlavičkový souboj a pro Berenguera nebyl problém z bezprostřední blízkosti vsítit úvodní gól utkání. Po brance hostů začali na hřišti dominovat domácí. Slušné příležitosti zahodili Savidan s Audelem.

Domácí tým se přece jen dočkal vyrovnání hned v úvodu druhé půle, ve 49. minutě nedokázala obrana hostů odvrátit centr Savidana, míč se dostal k Audelovi, který z šesti metrů propálil vše, co mu stálo v cestě. Nancy chtělo strhnout vítězství na svou stranu, ale pozorná obrana domácích jim to nedovolila a uhlídala si remízu 1:1.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele