18. kolo
15.12.2007 20:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Valenciennes FC - AJ Auxerre 3:0

Ambiciózní Valenciennes zůstavá na domácí půdě neporaženo. V tomto kole si bez problému poradilo s Auxerre, kterému na cestu přibalilo třígólový příděl.

Valenciennes se do soupeře zakousli od úvodních minut, hosty držel nad vodou brankář Sorin. Ve 12. minutě už fauloval v pokutovém území Grichting, Savidan záhy proměnil nařízenou penaltu a poslal domácí do vedení. Stačilo málo a na ukazateli skóre svítilo po půlhodině skóre 2:0, domácí totiž zahrávali přímý kop a nikým nehlídaný Chelle pohodlně skóroval.

Hosté se dostali do jedné vážnější šance, ale Jelenovu střelu Penneteau reflexivně vyrazil. Deset minut před koncem se míče zmocnil Doumeng, který milimetrovou přihrávkou našel Audela a ten potřetí překonal zoufalého Sorina v brance hostí.

Po přesvědčivém vítězství jsou domácí na čtvrtém místě a pokukují po evropských pohárech. Auxerre má opačné starosti, je na 17. místě jen bod od sestupových příček.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele