17. kolo
09.12.2007 18:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Olympique Nice - Girondins Bordeaux 1:1

Nice a Bordeaux si rozdělily body za remízu 1:1. Všechno podstatné se odehrálo během první čtvrthodiny. Domácí poslal do vedení Kone, o pět minut později vyrovnal Micoud.

Utkání se hrálo od začátku ve vysokém tempu, hned z první vážnější šance se domácím podařilo skórovat. Kone prudkou střelou překonal brankáře hostí Ramého. Bordeaux našlo gólovou odpověď o pět minut později, Micoud si udělal z domácích obránců slalomovou dráhu a suverénní střelou srovnal stav zápasu. Do konce poločasu střílel nebezpečně záložník hostů Diarra a také aktivní Kone, ale ani jednomu z nich se skóre změnit nepodařilo.

V druhé půli se šance střídaly na obou stranách. Koneho několikrát v dobrých příležitostech zastavil praporek pomezního rozhodčího. Ke konci utkání nechtěl ani jeden z týmů obdržet gól a zápas se dohrával v poklidném tempu. Za dělbu bodů mohou být spokojeny oba týmy.

Remíza poslala Bordeaux na výborné třetí místo, Nice je na sedmé příčce.

Autor: Tomáš Lavický / frenchleague.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele