13. kolo
03.11.2007 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

OGC Nice - FC Sochaux 0:0

Utkání mezi Nice a Sochaux bylo spíše soubojem brankářů, kteří vynikali nad všemi ostatními hráči. V prvním poločase měli více ze hry domácí, po výměně stran se do několika šancí dostalo i Sochaux, vítězství chtěl na svou stranu strhnout střídající Quercia, ale neuspěl. Přesto má bod pro hosty cenu zlata. Tečku za utkáním obstaral domácí Diakite, který za viděl za tvrdý faul okamžitě červenou kartu. Domácí Nice zůstává doma stále neporaženo, a to i díky skvělému brankáři Letizimu, který občas v domácí svatyni doslova čaruje. Na straně Sochaux bylo vidět jisté herní zlepšení, ale po nevydařeném začátku sezóny se stále pohybuje ve spodních patrech tabulky.

Autor: Tomáš Lavický

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele