21. kolo
20.01.2008 18:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Olympique Nice - AS Nancy-Lorraine 1:0

Souboj nejlepších obran v soutěži moc gólů nepřinesl. Domácí zvítězili nejtěsnějším rozdílem 1:0 a na své konto si připisují cenný úspěch – na domácím stadionu nepoznali hořkost porážky přesně rok.

Domácí měli v prvním poločase několik stoprocentních situací, ale žádnou z nich nedokázali využít. Už ve třetí minutě Laslandes z pěti metrů přestřelil branku, o deset minut později stejnému hráči výborný halfvolej zlikvidoval brankář Nancy Bracigliano. Hosté se v první půli dostali do jedné vážnější šance, ale Fortuneho pokus LLoris zneškodnil.

Nancy se mohlo v 61. minutě dostat z ojedinělé šance do vedení, ale brankář Lloris byl připraven. Nice začalo postupem času soupeře dostávat pod velký tlak, který vyústil v jediný gól utkání. V 69. minutě se prosadil Hellebuyck, který se fantasticky otočil kolem domácího obránce a překonal Bracigliana. Domácí neporazitelnost Nice tak trvá i nadále.

Zasloužené vítězství posunulo domácí na 4. místo tabulky, hosté z Nancy jsou jen o jednu příčku výše.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele