10. kolo
06.10.2007 19:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Lille OSC - Valenciennes FC 3:0

Výborný výkon předvedlo doma proti Valenciennes Lille a zaslouženě si z tohoto prestižního regionálního derby odneslo všechny tři body. Svoji první branku v Ligue 1 vstřelil bývalý nizozemský reprezentant Patrick Kluivert.

Kluivert ve třetí minutě proměnil penaltu a nasměroval svůj tým za vítězstvím, o kterém nikdo nemůže říct, že by nebylo zasloužené. David Sommeil již ve třetí minutě postrčil Kevina Mirallase ve vápně a Kluivert nařízenou penaltu přetavil v úvodní branku. Za nedlouho to mohlo být 2:0, ale Penneteau v brance hostů se proti střele Mathieu Debuchyho vytáhl. Stav se ale nakonec ještě před poločasem měnil. Johan Cabaye centroval do vápna, Mody Traore neodklidil míč dostatečně daleko a Stefan Lichtsteiner jeho chyby využil ke zdvojnásobení náskoku Lille. Poté Ludovic Obraniak nachytal Penneteaua na švestkách a z dálky ho přehodil, ale jeho střela nakonec skončila na břevně. Třetí branku přidal do sítě hostů Nicolas Plestan a Lille tak vyhrálo nad Valenciennes v poměru 3:0.

Autor: Ondřej Štícha

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele