21. kolo
19.01.2008 20:00 CET
1 : 2
(1:2)

Reportáž

Le Mans UC 72 - Girondins Bordeaux 1:2

Bordeaux si v sezóně dávalo postupné cíle a stále stoupá tabulkou vzhůru. Po těsné výhře nad Le Mans v jednadvacátém kole se Girondins prodrápalo již na druhou pozici a se současnou formou může pomýšlet i na souboj o titul.

První nadějnou šanci zápasu nevyužil hostující Johan Micoud, ale Girondins to dlouho nemrzelo. Ve třinácté minutě totiž Fernando Cavenaghi chytrým lobem překonal brankáře Le Mans Yoanna Peleho a Bordeaux vedlo. Fernando Cavenaghi byl důležitým článkem i v akci, z níž padl druhý gól do sítě Le Mans. Nacentroval míč od vápna, tam ho David Bellion připravil pro Fernanda Menegazza, který si s velkou příležitostí poradil dobře a dal svému týmu dvoubrankové vedení. Le Mans se poprvé dostalo do příležitosti zásluhou Daisuke Matsuie, ovšem snížení přišlo až v šestatřicáté minutě. Na centr Anthonyho Le Talleca si ve vápně počíhal Douillard a mířil přesně – 1:2. Těsně před poločasem byl ještě za postrčení soupeře mimo hru vyloučen Jurietti, což bylo pro Bordeaux velice nepříjemné, protože muselo celý druhý poločas hájit svůj těsný náskok v početní nevýhodě.

Le Mans ovšem ze své výhody nic vytěžit nedokázalo. Naopak v pětasedmdesáté minutě musel zatáhnout za záchranou brzdu Cerdan, když šel Wendel sám na branku, a musel do kabin za Jurettim. Nakonec však Le Mans přeci jen mělo velkou šanci na vyrovnání. Ve třetí minutě nastaveného času musel Ulrich Rame vytáhnout parádní zákrok, aby nekapituloval po střele Mamadou Samassy. Bordeaux těsně přehrálo Le Mans 1:2.

Autor: Ondřej Štícha / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele