20. kolo
12.01.2008 20:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Le Mans UC 72 - FC Sochaux 0:2

Trápící se Sochaux dokázalo ve dvacátém kole dosáhnout svého třetího vítězství v této sezóně i přes to, že proti Le Mans dohrávalo v sobotu velkou část druhé půle o deseti mužích. Před poločasem otevřel skóre Mevlut Erding, náskok po pauze zdvojnásobil Mickael Isabey a přestože byl nedlouho poté vyloučen Stephane Dalmat, dokázalo Sochaux náskok uhájit.

Zápas však začalo lépe Le Mans a již v úvodních minutách prvního poločasu si domácí vytvořili dvě nadějné šance. Stephane Sessegnon si našel prostor ve vápně Sochaux, ale brankář hostů Teddy Richert dokázal na jeho střelu zareagovat a vytěsnil ji mimo branku. V osmatřicáté minutě hezky centroval do vápna Anthony Le Tallec, přesně našel hlavu Daisuke Matsuie, ovšem Richert stále držel bezbrankové skóre. To se nakonec ukázalo jako rozhodující. Ještě před pauzou Le Mans pykalo za neproměněné příležitosti. Romain Pitau posunul na Erdinga, který prošel do vápna a nechytatelně propálil gólmana Rodolphe Rocheho – 1:0.

Osm minut po poločase to již bylo o dvě branky. Lionel Mathis vybídl ke skórování Isabeye, který se ve velké šanci nemýlil. Dramatizace zápasu přišla půl hodiny před koncem, Dalmat viděl druhou žlutou kartu a musel jít pod sprchy. Le Mans toho ale nevyužilo a prohrálo 0:2. Domácí se díky tomuto výsledky propadli na sedmou pozici, Sochaux zůstává devatenácté.

Autor: Ondřej Štícha / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele