33. kolo
12.04.2008 20:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Le Mans UC 72 - AJ Auxerre 3:0

Jednoznačným vítězstvím 3:0 skončilo měření sil mezi Le Mans a hosty z Auxerre. Domácí vstřelili v prvním poločase jednu branku, další dvě přidali v druhé půli a nadělali hostům velké starosti v boji o záchranu.

První gól utkání vstřelil po minutě pobytu na hřišti Samassa, který vystřídal zraněného útočníka Maiga. Romaric zahrával rohový kop, Samassa vyskočil nejvýše a otevřel skóre zápasu. Blízko druhého gólu bylo Le Mans o pár minut později, ale Sessegnonova střela skončila vedle branky. Jediná velká šance hostů přišla ve 36. minutě, kdy po rohovém kopu velmi nebezpečně hlavičkoval Traore.

I ve druhém poločase byli domácí jasně lepším týmem a svou nadvládu na hřišti potvrdili v 59. minutě. Sessegnon oklamal obránce Auxerre, předložil přihrávku Le Tallecovi a ten z blízkosti chladnokrevně zavěsil. Na 3:0 upravoval dvacet minut před koncem aktivní Sessegnon, který do sítě dorazil střelu Coutadeura, kterou stačil ještě brankář Auxerre vyrazit.

Po velmi dobré výkonu si domácí připisují zasloužené tři body za jednoznačné vítězství 3:0.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bodík by bodnul ! Tip 1:1. AJ AUXERRE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda. Zbytečně se propadá Auxerre tabulkou.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele