12. kolo
27.10.2007 20:00 CET
2 : 1
(2:1)

Reportáž

Girondins Bordeaux - Valenciennes FC 2:1

Souboj dvou týmů z první poloviny tabulky vidělo Stade Chaban Delmas v Bordeaux. Domácí tam dvěma góly v jedenácti minutách v prvním poločase otočili vývoj zápasu s Valenciennes a získali další tři body do tabulky Ligue 1.

Ve čtyřiatřicáté minutě si poslal míč do vlastní sítě domácí obránce Souleymane Diawarra a hosté z Valenciennes vedli. Domácí se ale rychle oklepali, tři minuty po prvním gólu Ferreira Jussie proměnil pokutový kop a vyrovnal a v nastaveném čase prvního poločasu dostal Les Girondins do vedení David Bellion.

Valenciennes stále čekají na druhé vítězství na půdě soupeřů a zápas v Bordeaux to mohl změnit. V sedmnácté minutě sobotního zápasu byli hosté velice blízko vedení. Hlavička Steve Savidana byla ale lehce zneškodněna brankářem Ulrichem Ramem. Deset minut před koncem první půle vstřelilo Valenciennes teprve svůj šestý gól mimo svůj stadion v této sezóně. Postaral se o to nešťastník Diawarra. Tři minuty na to si po faulu na Belliona postavil míč na značku pokutového kopu Jussie a proměnil. Po chybě Penneteaua navíc ještě před poločasem dokonal obrat Bellion a rozhodl zápas. Pak mohl nejdříve zvýšit Marouane Chamakh a po něm naopak vyrovnat Filip Sebo, ale oba v dobých pozicích selhali a stav 2:1 vydržel až do konečného hvizdu.

Autor: Ondřej Štícha

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele