20. kolo
12.01.2008 20:00 CET
4 : 1
(2:1)

Reportáž

Girondins Bordeaux - AJ Auxerre 4:1

Bordeaux porazilo Auxerre vysoko 4:1 a bodově se dotáhlo na druhé Nancy. Hosté otevřeli skóre už ve 2. minutě, ale domácí dali v každém z poločasů po dvou gólech a zaslouženě vyhráli.

Hosty poslal do překvapivého vedení po 120 sekundách hry Niculae po dobré Jelenově přihrávce, to bylo ze strany Auxerre ale vše, taktovku zápasu poté převzali domácí. Ve 13. minutě kopali po faulu brankáře Sorina penaltu, kterou Bellion nedokázal proměnit. Míč do branky však dopravil z následné dorážky Cavenaghi. Druhý gól domácích přidal ve 40. minutě z přímého kopu Planus.

Po sedmi minutách druhého poločasu přidal svůj druhý gól v zápase Cavenaghi, na jeho tvrdou střelu nenašel brankář hostí recept, Bordeaux v tuto chvíli vedlo již o dva góly. Tečku za utkáním udělal v 90. minutě Bellion. Bývalý útočník Manchesteru United se vyhnul ofsajdové pasti a pohodlně dopravil míč do sítě.

Domácí se díky vítězství bodově dotáhli na Nancy, oba týmy mají po 36 bodech.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele