23. kolo
26.01.2008 20:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

FC Sochaux - Valenciennes FC 1:0

Deset míst rozděluje Sochaux a Valenciennes v tabulce Ligue 1 a přesto dokázal předposlední tým ligy nad svým soupeřem vyhrát. O jedinou branku se postaral Jeremie Brechet.

Domácí zkoušeli na hosty vyzrát hned od začátku, kdy Mevlut Erding zkoušel Penneteauvu pozornost. Hostující gólman však tuto střelu pokryl. Ten samý muž se o chvíli později opět ukázal, když po Maurice-Belayovo centru likvidoval Pitauvo hlavičku. Přesto byl Penneteau překonán. Po centru Belayho hlavičkoval Brechet a ten už míč za záda hostujícího golmana dostal, 1:0. Do konce prvního poločasu už nic nepřišlo, a tak byli spokojenější po prvních 45 minutách určitě hráči Sochaux.

Druhou půli načli aktivněji hosté, jenže Pujol svým volejem Teddyho Richerta příliš nevystrašil. Poté na druhé straně už po několikáté centroval Maurice-Belay, k zakončení se protentokrát dostal Erding a Penneteau se znou předvedl v dobrém světle. Zápas se pak dohrával v poklidném tempu a domácí si tak připsali velmi cenné body, které budou do boje o záchranu určitě potřebovat.

Autor: Michäel März / soccernet.com, lfp.fr

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele