34. kolo
19.04.2008 20:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

AS Nancy-Lorraine - Le Mans UC 72 1:1

Naděje na účast Nancy v miliónové Lize mistrů se opět vzdálily. Domácí tým se sice po remíze 1:1 s Le Mans vrátil na třetí místo tabulky, ale Marseille, která je hlavním soupeřem Nancy v bitvě o Evropu, hraje své utkání až v nedělním podvečeru. Obě branky viděli diváci až v druhé půli, hosty poslal do vedení Le Tallec, domácím se podařilo srovnat dvacet minut před koncem utkání na konečných 1:1.

První poločas nepřinesl nijak úchvatný fotbal, hra se většinou pohybovala mezi oběma šestnáctkami. Ani jeden z týmů nedokázal pořádně ohrozit soupeřovu branku a diváci na tribunách se museli vyloženě nudit.

Do druhé půle vstoupili o něco lépe hosté, hned po šesti minutách se ujali vedení. Bývalý útočník Liverpoolu Le Tallec využil velmi dobré Calveho přihrávky a otevřel skóre utkání. Domácí fotbalisté rázem zjistili, že pokud chtějí bodovat, budou muset razantně zlepšit předváděnou hru. To se jim celkem podařilo a odměna přišla v 68. minutě zápasu. Sauget přesným centrem našel Fortuneho a ten s přehledem překonal brankáře Le Mans. Do konce utkání se už ani jeden z týmů neprosadil a tak zápas skončil remízou 1:1.

Nancy zůstává na domácím hřišti v této sezóně stále neporaženo, ale bod ze sobotního zápasu mu k pohárové Evropě stačit nemusí.

Autor: Tomáš Lavický / frenchleague.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele