11. kolo
21.10.2007 18:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

AS Nancy-Lorraine - FC Sochaux 1:1

V utkání týmů z opačných pólů tabulky se zrodila nečekaná remíza. Konečný výsledek utkání vyhovuje víc hostujícímu Sochaux, které se trápí na dně tabulky. Remíza může zachránit trenéra Fredericka Hantze, který měl kvůli špatným výsledkům nůž na krku. Zato druhé Nancy nečekaně ztratilo na domácí půdě.

V úvodu zápasu bylo vidět pár šancí na obou stranách. Ve 24.minutě se Nancy dostalo do první gólové situace, když Berenguer dlouhým centrem našel Youssoufa Hadjiho. Agilní Hadji připravil další šanci pro Issiara Diu, ale jeho pokus zneškodnil brankář Teddy Richert. O dvě minuty později se přesně trefil Carlos Kim, pro něhož to byl letos už šestý ligový zásah. Nancy podle předpokladů vedlo 1:0. V tuto chvíli se domácí bodově vyrovnali vedoucímu Lyonu, navíc měli zápas k dobru. Ve 30.minutě se poprvé hlasitě ozvali hosté, ale Erdingova rána levačkou byla vyražena brankářem Gennarem Braciglianem do tyče.

Ve druhém poločase kontroval za aktivní Sochaux pronikající Erding, kterého Isabey našel přesnou přihrávkou v pokutovém území. Po vyrovnávacím gólu se ještě dostal ke slovu útočník Nancy Dia a na opačné straně zahrozil Moumouni Dagano. Jejich šance ale gólmani zlikvidovali. Na stavu 1:1 se už nic nezměnilo.

Remíza je odpovídajícím výsledkem průběhu zápasu, ve kterém byl lehce aktivnější tým Sochaux, který udělal první krůček k lepším zítřkům - veze domů sice už šestou, ale tentokráte velmi cennou remízu. Nancy i nadále zůstává na čele tabulky za vedoucím Lyonem.

Autor: Jakub Pech

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele