36. kolo
03.05.2008 20:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

AJ Auxerre - Valenciennes FC 2:0

Hráči Auxerre dotáhli napínavý zápas proti Valenciennes do vítězného konce. Vedení Auxerre zajistil v 17. minutě Kevin Lejeune a na druhý, pojišťovací gól, čekali diváci až do poslední minuty, kdy se trefil Ireneusz Jelen.

Případná výhra by Auxerre zajistila jistou záchranu v lize, hráči tak urputně bojovali o tři body. První šanci zápasu měl Julien Quercia, sám proti brankáři ale zaváhal a Penneteau míč chytil. První branka padla v 17. minutě hry. Kahlenberg poslal míč Lejeunemu, který nízkou střelou překonal bezmocného Penneteaua. Zdvojnásobit vedení mohl Quercia těsně před přestávkou, Penneteau ovšem zasáhl a míč vyrazil do bezpečí. Auxerre přehrávalo soupeře, druhého gólu se už ale do přestávky nedočkalo, naopak na druhé straně zkoušel nebezpečnou střelu Roudet, Riou byl ovšem připraven.

Auxerre mělo i v druhé půli jasnou převahu, Penneteau byl ovšem nepřekonatelný, zuby si na gólmanovi Valenciennes vylámal i Niculae. Obrovskou šanci měl Lejeune, který vystřelil na bránu, Mody Traore míč nešťastně tečoval a Penneteau se musel hodně natahovat, aby míč vyrazil přes tyč. Nakonec se mu to povedlo a dál tak dával svému týmu naději na srovnání. Ovšem v nastaveném čase už druhý gól Auxerre padl. Niculae uvolnil Jelena, který neudělal v zakončení žádnou chybu a dopravil míč do sítě. Auxerre vyhrálo nad Valenciennes 2:0.

Autor: Vít Sedlák / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Klub se propadá stále níž, je nejvyšší čas to zastavit. Tip 2:1. AJ AUXERRE !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele