32. kolo
05.04.2008 20:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

AJ Auxerre - FC Sochaux 0:1

Sochaux v sobotu pokračovalo v sérii výborných výsledků. Vyhrálo na hřišti Auxerre 0:1. Oba dva týmy ještě nemají jisté udržení v Ligue 1, ale musel by přijít velký výpadek formy, aby se některý z těchto dvou týmu loučil s nejvyšší soutěží.

Lépe začali domácí. Po rohovém kopu Kevina Lejeuneho se musel vytáhnout Teddy Richert, který konečky prstů vytěsnil míč na břevno. Ovšem poté převzalo iniciativu Sochaux a za chvíli mělo dvě šance. Nejdříve vyrazil brankář Auxerre Rudy Riou hlavičku Fabrice Pancrateho a o pár minut později uspěl i proti Erdingovi. Jenomže nakonec přišla i třetí vyložená šance hostů a tu již Riou zlikvidovat nedokázal. Nicolas Maurice-Belay zahrál rohový kop, na který si naskočil Perquis a bylo to 0:1.

Po přestávce se Auxerre hodně snažilo alespoň o vyrovnání, ale největší šancí bylo vlastně to, když si Bojan Jokic málem srazil míč do vlastní sítě. Jinak si domácí velkou šanci nevytvořili. Výsledek 0:1 posunul Sochaux na třinácté místo. Auxerre je nyní o bod za svým sobotním soupeřem na patnáctém místě.

Autor: Ondřej Štícha / frenchleague.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Aj Auxerre musí odrazit dotírání soupeře ze Souchaux. Pokud zvítězí, uteče mu i v tabulce. Tip 2:1. AJ AUXERRE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ne, to se nemělo stát. Doma se nemá prohrávat !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele