29. kolo
16.04.2023 14:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Radost hráčů Girony (© AFP)

Castellanos a Romeu se brankami podepsali pod výhru Girony nad Elche

Tři body zůstávají v Katalánsku. Girona udeřila proti Elche v samotném závěru prvního poločasu a po změně stran přidala ještě druhý zásah. Vyloučení Ponceho v nastaveném čase už nemělo na průběh utkání žádný vliv.

Oba celky vstoupily do zápasu opatrně a spíše než ofenziva dominovala defenziva. V prvním poločase byla k vidění jen jedna vyložená příležitost, kterou navíc domácí brankář vyrazil. Ve 44. minutě tak učinil po štiplavé ráně k tyči v podání Gumbaa. Hosté pak za to zle zaplatili, protože ze vzduchu udeřil hlavičkující Valentín Castellanos!

Girona se na samotném sklonku prvního poločasu ujala vedení a to nakonec bylo klíčové. Elche nebylo sto směrem dopředu něco vymyslet a čtvrthodinu před koncem inkasovalo druhý gól. Nejprve v 69. minutě neproměnil velký závar před brankou Cyhankov a vzápětí napálil odražený balón přesně k tyči Oriol Romeu.

Dvoubrankové manko už bylo pro Elche příliš a až do konce zápasu se stav nezměnil. Ve druhé minutě nastaveného času uviděl rovnou červenou kartu Ponce, nicméně vliv na výsledek utkání to už nemělo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele