2. kolo
22.08.2022 20:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Elche pálilo dost šancí, Almería bere bod

Elche slaví první bod do tabulky, stejně je na tom i Almería. Ta se brzy ujala vedení a naštěstí pro ni Elche pálilo dost šancí, takže nedokázalo rozhodnout o své výhře.

Jak Elche, tak Almería v prvním kole LaLigy prohrály a to chtěly oba týmy tentokrát odčinit. Mírně aktivněji vstoupili do hry domácí. Především duo Morente - Martí dělalo hostujícímu brankáři Fernandovi pořádné problémy. I proto bylo hodně překvapivé, že jako první udeřili hosté. Almería zahrávala rohový kop, který si na zadní tyči našel robustní Umar Sadiq a zamířil do protipohybu brankáře Badíi.

Domácí se ale nenechali zahanbit a začali svého soka mačkat u jeho vápna. Klouzající Ezequiel Ponce nejprve těsně minul prázdnou bránu. Morenteho ránu pak vyrážel jen s obrovskou porcí štěstí brankář Fernando. Jen o minutu později už se ale Elche dočkalo zaslouženého vyrovnání. Roger Martí posunul míč do šestnáctky, kdy Álex Collado našel skulinu u bližší tyče - 1:1.

Druhou půli začal taky Collado, jenže tentokrát pálil z obdobné pozice těsně vedle. Po hodině hry zase brankář Badía musel likvidovat přesnou hlavičku Srdjana Babiće, která se snášela pod břevno. Patnáct minut před koncem mohl Elche poslat do vedení Morente, jenže placírkou z pěti metrů fatálně minul tyč!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele