7. kolo
01.10.2022 14:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Stadion Cádizu (© AFP)

Villarreal se v Cádizu neprosadil

Bezbrankovou remízou skončilo utkání dvou Žlutých ponorek. Cádiz doma remizoval s Villarrealem 0:0 a v podstatě navázal na představení ve Valladolidu, kde také neinkasoval. Pro hosty je bod málo, navíc se série bez vítězství protáhla na tři utkání.

Pro Cádiz je remíza dobrým výsledkem, naopak Emeryho svěřenci znovu ztratili a na čtvrteční zápas Evropské konferenční ligy se nenaladili tím nejlepším způsobem.

Villarreal vstupoval do utkání jako velký favorit a od prvních minut také udával tempo zápasu. Narážel ale na pozornou obranu Cádizu, která se už před reprezentační pauzou prezentovala dobrým výkonem ve Valladolidu. Oba celky měly několik náznaků šancí, nicméně první poločas žádnou vyloženou příležitost nenabídl.

Až po změně stran měli hosté obrovskou možnost, ale v 55. minutě střílel Pedraza z úhlu do tyče. Chvíli na to se ocitli v tutovce i domácí a Pérez z malého vápna trestuhodně přestřelil.

Další gólovky se urodily až v závěrečné desetiminutovce. Nejprve se dostal do úniku Anthony Lozano a Rulliho nepřekonal. V 88. minutě zase zahrál rukou ve vápně Albiol, ale sudí se rozhodl penaltu neodpískat. Už v nastaveném čase pak postupoval sám na branku Danjuma a Carcelén musel zatáhnout za záchrannou brzdu, přičemž vyfasoval červenou kartu. Uhasil tím potenciální nebezpečí, v zápase, který nakonec žádný gól nepřinesl.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele