21. kolo
10.02.2023 21:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Oslavující Gonzalo Escalante (© AFP)

Cádiz zdolal Gironu, vítězný gól vstřelil Escalante

Ze zisku tří bodů se po páteční předehrávce může radovat celek z Cádizu. Sergiovi svěřenci dokázali na svém hřišti porazit Gironu 2:0, když se o góly již v prvním poločase postarali Escalante a Guardiola. Pro argentinského středopolaře to byl teprve třetí zápas po návratu do LaLigy a na své konto si připsal už druhý přesný zásah.

První branku utkání přinesla už sedmá minuta. Domácí přenesli míč na levou stranu, kde se krásně uvolnil Bongdonga a našel ve vápně Ocampa, který možná nechtíc přiťukl Escalantemu do střelecké pozice. Ten už si s nabízenou příležitostí poradil a i díky teči obránce se trefil přímo pod břevno.

V pětatřicáté minutě vedli Andalusané už o dva góly. Bongonda tentokrát našel na hraně ofsajdu stojícího Guardiolu, který zakončoval na vzdálenější tyč. Nic platné nebylo brankáři Gazzanigovi ani to, že si na střelu sáhl, míč už mimo tři tyče vytěsnit nedokázal.

Druhý poločas příliš atraktivní nebyl, velkou příležitost na snížení měl Bueno, z dobré palebné pozice však hlavičkoval těsně mimo Ledesmovu svatyni.

Cádiz porazil Gironu 2:0 a minimálně na pár dní se posunul mimo sestupové příčky.

Autor: Filip Vítek / onlajny.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
Naseroslosos23

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele