17. kolo
16.01.2023 21:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Ezequiel Ponce (© AFP)

Záchranářský souboj mezi Cádizem a Elche vítěze nepřinesl

Ze souboje celků ze samotného chvostu tabulky nakonec vzešla remíza 1:1. Cádiz se dostal do vedení již v sedmé minutě, díky trefě Ocampa, hosté z Elche ale dokázali utkání srovnat přibližně patnáct minut před koncem, trefil se Ezequiel Ponce.

Utkání začalo ve svižném tempu a už po sedmi minutách mohli fanoušci domácích zvednout ruce nad hlavu. Po rohovém kopu se totiž odrazil míč zpět k rozehrávajícímu Brianovi Ocampovi. Ten zakončoval na zadní tyč a přesto, že si brankář Badía na jeho střelu sáhl, nedokázal ji vytěsnit mimo tři tyče a favorit tak vedl.

Velkou šanci na srovnání měl po půlhodině hry Milla, který po skrumáži před brankou trefil tyč. Z následné dorážky se nedokázal prosadit Carmona, reflexivním zákrokem totiž zasáhl gólman Ledesma.

Druhý poločas mnoho šancí nepřinesl. Los Franjiverdes se mohli prosadit z přímého kopu, Lucas Boyé ale trefil pouze boční síť. Hosté se však nakonec přece jen dočkali. Centr Blanca našel přesně hlavu Ponceho, který neměl problém z bezprostřední blízkosti prostřelit brankáře Ledesmu.

Elche pak ještě přežilo šance Negreda v samotném závěru utkání a mohlo se radovat z prvního bodového zisku od října, naopak Andalusané museli skousnout bodovou ztrátu se soupeřem, se kterým se to příliš nečekalo.

Autor: Filip Vítek / livesport.cz, onlajny.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Šifra-NK. Snad ji Cadíz nepojebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednotka

Reagovat
Naseroslosos23

A že tam zkusím praštit remízku

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele