18. kolo
19.12.2021 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Real Madrid remizoval bez branek s Cádizem

Realu vyschl střelecký prach, Cádizu nedokázal vstřelit ani jednu branku. Outsider utkání tak slaví hodně důležitou remízu.

Benzema, Vinícius nebo Hazard. Na tyhle hvězdy si musela obrana Cádizu dávat pozor. A docela se mu to dařilo, protože madridskému gigantovi trvalo notnou chvíli, než se dostal do větší šance. Spíš to v jeho podání byl přehled několika nepřesností a často ve chvílích, kdy se už mohlo jednat o něco vážnějšího.

Ani brankář Courtois ale moc práce neměl a spíš se ocital v úloze neplatícího diváka. První větší šanci domácího favorita si připravil německý středopolař, kterého prezident Florentino Pérez na nedávné týmové večeři označil za jeden z nejlepších nákupů Realu všech dob. Toni Kroos. Jeho rána ale brankáře Ledesmu z jeho klidu nevyvedla.

Poprvé musel do akce pořádně až ve 23. minutě, kdy ho protáhl tvrdou ranou Fede Valverde. Jeho dělovku ale brankář Ledesma u tyče vyrazil mimo. Hodně aktivním hráčem Realu byl taky univerzál Lucas Vázquez, který jednu akci vymýšlel pro Benzemu a jednu ke konci první půle sám zakončoval. Bohužel pro něj i celý Real ale mířil hodně mimo.

Do druhé pětačtyřicetiminutovky se dostal i veterán španělské nejvyšší soutěže, Álvaro Negredo. Svému týmu ale nepomáhal tak, jak si hosté asi představovali. Hvězdami druhé půle byli jiní hráči. Nejprve Karim Benzema, který narazil v obrovské šanci jen na perfektního brankáře Ledesmu.

Ten se posléze musel pořádně činit, když ho hlavičkou ve vápně vyzkoušel Eden Hazard. Belgický křídelník ale skončil na skvělých reflexech brankáře Ledesmy. Toho napálil i Benzema ze standardky a v poslední šanci utkání taky Alaba s Kroosem.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zde by se mě líbila výhra domácího týmu přesně o jeden gol .

Reagovat
valloire

3-0

Reagovat
Filip236

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tento zápas může d...bat hodně tiketů

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
boryland

1:2...............

Reagovat
REPLIKATOR

jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

Následující 3 kola Real za devět bodíku. Mě stačí z každého po jednom.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele