25. kolo
27.02.2021 14:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Estadio Municipal de Ipurua (© AFP)

Eibar – Huesca 1:1, boj o záchranu skončil smírem

Sobotní utkání mezi Eibarem a Huescou skončilo remízou 1:1. Pro oba celky to nic moc neznamená, protože i nadále zůstávají v bezprostředním sestupovém ohrožení. Branky padaly na Municipal de Ipurua až v závěrečné desetiminutovce. Nejprve se prosadil hostující Sandro Ramírez, ale hned vzápětí vyrovnal Papakouli Diop.

Přes osmdesát minut se tedy hrálo bez branek a nutno podotknout, že to žádná atraktivní podívaná nebyla. V sázce bylo hodně a oba celky si to dobře uvědomovaly.

Hned v úvodu zápasu ale mohla padnout branka a Kike García k ní byl opravdu blízko. Ve 13. minutě se mu po přihrávce z pravé strany zamotal balón pod nohama a než se stačil vymotat, už byl v příliš velkém úhlu. O chvíli později musel Eibar poprvé střídat a zraněného Pedra Bigase nahradil Anaitz Arbilla. Eibar byl dál aktivnější, ale velké šance se dočkal až před koncem prvního poločasu, kdy se Pedro León dobře uvolnil a parádní ranou orazítkoval břevno.

Utkání se lámalo až v jeho závěru. Oba celky cítily, že mohou urvat důležité tři body a nakonec se také gólově prosadily. Nejprve čtvrthodinu před koncem prováhal zajímavou možnost Mir a o šest minut později poslal Huescu do vedení Sandro Ramírez. Ve vápně byl po centru Maffea úplně volný a to se Eibaru vymstilo, protože Maffeo z malého vápna nezaváhal.

Každopádně tři body si hosté neodvezli, protože hned vzápětí vyrovnal po rohovém kopu hlavičkující Papakouli Diop. Remíza 1:1 vydržela až do závěrečného hvizdu i díky tomu, že v nastavení Rodríguez předvedl skvělý zákrok proti Ramírezovi.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele