5. kolo
03.10.2020 18:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Elche se rozešlo s Huescou bez branek

Duel nováčků nejvyšší soutěže žádný gól nepřinesl. Aktivnější sice byli hosté, ovšem své šance neproměnili a tak si z Elche vezou "jen" bod.

Na Estadio Manuel Martínez Valero se utkaly dva celky, které se sice dobře znají, avšak na prvoligové scéně se před tím nepotkaly. Utkání nemělo favorita a obecně se očekávala vyrovnaná partie.

Lepším týmem ale byli hosté. Huesca si v zápase vytvořila několik dobrých příležitostí, jenomže ani jednu nevyužila a to jí stálo dva body. Ve 33. minutě měl první gólovku Rafael Mira, jehož pokus zablokoval jeden z obránců. Oba týmy musely už v průběhu prvního poločasu nečekaně střídat. Nejprve odešel ze hřiště domácí Koné a nahradil ho Sanchez Miňo. O dvě minuty později zase na druhé straně odešel Okazaki a přišel Ontiveros.

Jak už bylo řečeno, aktivnější byla Huesca a to platilo i po změně stran. Po dobré práci Galána střílel sám před brankou trestuhodně mimo Mikel Rico. V 67. minutě zase netrefil zařízení Mir. A když už se to povedlo jako Ferreirovi, výborně zasáhl brankář Badía. Neproměňování šancí bylo klíčové. Huesca svojí aktivitou branku nedala a Elche tak mohlo ubránit výsledek 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele