11. kolo
28.11.2020 14:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Lucas Boyé (© AFP)

Oslabené Elche udrželo remízu s Cádizem

Elche domácí zápas s Cádizem nezvládlo podle představ a oba nováčci si body rozdělili. Elche sice šlo do vedení po gólu Boyého, jenže ten dostal o pár minut druhou žlutou kartu a oslabil svůj tým. Soupeři se ve druhé půli nakonec povedlo vyrovnat.

Hostujícímu Cádizu se moc nedařilo udržet míč delší dobu na svých kopačkách a v ofenzivních hrátkách mu rozhodně nepomohlo ani brzké zranění Izquierda. Který musel střídat. Vlastně až koncem první půle se začaly množit pokusy o vstřelení branky. První měl na svědomí Pere Milla, který z velké dálky vypálil velmi nepříjemně a brankář Ledesma musel zasahovat.

O minutu později byl Ledesma znovu v permanenci, protože centr od rohového kopu si našel González a hlavičkoval o zem. Ledesma ale vmžiku skočil k šibenici a míč fantasticky vyrazil! Ve 38. minutě Millovi povedlo nahrát před vápno Lucasi Boyému, který obešel obránce a tvrdou ranou zamířil k tyči!

Cádiz se okamžitě vrhl do útoku a po rohovém kopu se dožadoval penalty. Sudí ji nejprve odpískal, ale po nápovědě videa svůj výrok přehodnotil. Rukou totiž zahrál právě Jönsson, hráč Cádizu. Pomohla mu ale čtvrtá minuta nastavení, protože Boyé uhodil soupeře loktem do obličeje a po druhé žluté kartě byl vyloučen!

Zužitkovat početní výhodu trvalo hostům jen pár minut. V 56. minutě totiž Perea svým pasem našel špatně hlídaného Álvara Giméneze, který hlavou překonal Badíu. Stejný hráč se prosadil i v 81. minutě, jenže tentokrát jeho branka nemohla platit. Těsně před gólem totiž míč trefil rukou.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele