31. kolo
21.04.2021 22:00 CET
0 : 3
(0:3)

Reportáž

Karim Benzema (© AFP)

Real Madrid oplatil Cádizu porážku z prvního utkání

První poločas stačil Realu na to, aby svého soupeře jednou pro vždy vyřídil. Cádiz tentokrát na obhájce titulu nestačil a ten se tak znovu bodově dotáhl na vedoucí Atlético. Na všech brankách se podílel Karim Benzema, francouzský útočník vstřelil dvě sám a jednu připravil Álvaru Odriozolovi.

Cádiz v prvním zápase na stadionu Alfréda di Stéfana zvítězil k překvapení všech 1:0, ale tentokrát dostal lekci už za poločas. Real Madrid vstoupil do zápasu velmi aktivně a brzy začal sklízet plody své práce.

Po čtrnácti minutách mohl poprvé udeřit stoper Militao, ale hlavou těsně minul. Real se dočkal po půlhodině hry. Carcelen škobrtl o nohy Viníciuse a na světě byl pokutový kop. K němu se postavil Karim Benzema a i když Ledesma vystihl směr, utaženou střelu k tyči neměl. Za další tři minuty vstřelil Real uklidňující druhou branku. Benzema tentokrát v roli nahrávače našel před brankou Álvara Odriozolu a ten na zadní tyči hlavou zavíral na 2:0.

Hra Cádizu se sesypala a Real uzavřel smrtící desetiminutovku třetím gólem. Vinícius v obležení udržel balón, přihrál jej Casemirovi a ten lehkým obloučkem našel pro změnu Benzemu, který hlavou uklízel do branky. Krátce předtím ještě nebyla Realu uznána branka, nicméně vliv na průběh to nemělo.

Cádiz byl v nelichotivém postavení, čekal ho ještě celý druhý poločas a zápas už byl rozhodnutý. Domácí kouč se proto rozhodl hned pro trojí střídání. V 59. minutě měl jednu z mála šancí Lozano, dobře si sice naskočil na balón, ale Courtoisovu branku netrefil. Na druhé straně zase Marcelo z úhlu nevyzrál na Ledesmu. To se povedlo až Díazovi, který se v samostatném úniku zbavil Ledesmy, ale prázdnou branku z mírnějšího úhlu netrefil. I když Cádiz ve druhém poločase vyrovnal hru, branku vstřelit nedokázal a s Realem prohrál o tři branky. Hosté se tak dotáhli na vedoucí Atlético a budou čekat, jak odpoví.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele