37. kolo
16.05.2021 18:30 CET
1 : 3
(1:0)

Reportáž

Fidel (© AFP)

Elche otočilo duel s Cádizem a ještě se může zachránit

Elche ještě žije. V neděli v podvečer totiž dokázalo porazit domácí Cádiz a vzhledem k výsledkům svých konkurentů má stále reálnou šanci na záchranu. Domácímu celku Elche dokonce nadělilo tři branky.

Elche ukazovalo obrovskou chuť a vůli vyhrát. Už ve třetí minutě se málem dostalo do vedení, jenže po Piattiho bravurním centru na zadní tyč zamířil Milla hlavou jen do břevna! O minutu později se připomněl Piatto osobně, protože se dokázal proháčkovat až do zakončení a neskóroval jen kvůli vynikajícímu zákroku domácího brankáře Davida Gila.

Hosté hráli daleko lépe. Takže když Verdú ve vlastním vápně zahrál rukou a sudí nařídil penaltu, byl to šok. A ještě horší to bylo ve chvíli, kdy José Mari penaltu úspěšně proměnil. První půle skončila pro hostující Elche vyloženě zklamáním.

Po změně stran už to ale bylo něco naprosto jiného. Ve 49. minutě Milla hlavičkoval po centru Josana přesně, jenže sudí jeho trefu odvolal kvůli těsnému ofsajdu! Milla se opravdu snažil povznést svůj tým a bojoval. Takže když v 58. minutě dostal do uličky krásný pas od Gutiho a obešel Maura, mohl se po skvělé individuální akci radovat z vyrovnání!

A to nebylo všechno. Po hodině hry se totiž rána z Gutiho kopačky odrazila od tyče jen k nohám Diega Gonzáleze, který střelou na zadní tyč otočil výsledek. A když pak v 88. minutě dostal Fidel plno prostoru ve vápně a na jeho ránu byl brankář Gil krátký, mohlo Elche slavit cennou výhru.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele