29. kolo
18.03.2018 20:45 CET
6 : 3
(1:1)

Reportáž

Čtyřmi góly Cristiano Ronaldo smetl odvážnou Gironu

Real Madrid v atraktivním zápase přestřílel Gironu a hlavní hvězdou byl Cristiano Ronaldo. Ten dal čtyři góly, zaznamenal jubilejní padesátý hattrick kariéry a navíc přidal i jednu asistenci.

Po převaze v držení míče se v úvodu zápasu ihned ujali vedení domácí. Rozehráli roh na krátko a Toni Kroos poslal míč do vápna, kde našel Cristiana Ronalda, který zakončil do sítě katalánského týmu. Psala se teprve 11. minuta zápasu a Real Madrid měl stále v průběhu utkání navrch, až tedy do 29. minuty. Girona totiž vyrovnala zásluhou Stuaniho, ten si naběhl do šestnáctky na centr z levé strany od Álexe Granella.

Ve 36. minutě zahrál Asensio přímý volný kop z větší vzdálenosti a jeho pokus vyrazil Yassine Bounou do bezpečí. První poločas nabídl atraktivní podívanou s vyrovnaným průběžným výsledkem 1:1, za kterého odcházeli hráči do šaten. Do druhého skočili hráči Realu Madrid po hlavě. Jen tři minuty po jeho začátku uspěl Cristiano Ronaldo. Naběhl si do vápna po hezké kombinaci a nemilosrdně zakončil.

V 59. minutě domácí navýšili své vedení na 3:1 Karim Benzema nahrál do prostoru penaltového puntíku na Ronalda, který však byl zády k bráně. Všiml si však nabíhajícího Lucase Vázqueze, který svou šanci proměnil. Za dvě minutky po této situaci byl blízko další branky Nacho, po centru hlavičkoval jen do břevna. Netrvalo ani dvě minuty a fanoušci Bílého baletu se mohli opět radovat.

A konal se Ronaldův hattrick. Akci původně založil Asensio, míč předložil Benzemovi a jehož střelu Bono jen vyrazil. Míč si našel portugalský snajpr a navýšil výsledek už na 4:1. Akce dále střídala akci, což dospělo k snížení na 4:2. V 68. minutě se podruhé trefil Stuani. Našel ho totiž centr a trošku se štěstím, možná i s faulem překonal svého obránce a gólově uspěl.

Do konce zápasu chyběly už jen čtyři minuty a na řadu se dostal rovněž Gareth Bale. Po přihrávce Luky Modriće upláchl obráncům a s jistotou překonal Bona. Za dvě minuty Girona zahrávala rohový kop, po kterém se hlavou prosadil Juanpe. Kdo by si myslel, že je to vše, tak byl na omylu.

V první minutě nastavené doby se počtvrté trefil Ronaldo. Dokázal využít otevřené obrany soupeře a opět překonal Bona.

Autor: David Kvapil / marca.com, onlajny.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

5:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
boryland

2:2....................

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

7-3

Reagovat
valloire

Ronaldo 5

Reagovat
PePiG7

Reagovat
smazaný uživatel

3-0

Reagovat
smazaný uživatel

1-4......... Stuani 4góly...................

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele