12. kolo
19.11.2017 12:00 CET
3 : 2
(1:1)

Reportáž

Málaga CF - Deportivo La Coruña 3:2

Hráči Málagy zvládli veledůležitý souboj s La Coruňou za tři body a konečně se odlepili od posledního místa. Na stadionu La Rosaleda viděli diváci celkem pět branek a divoké skóre 3:2 s dobrým koncem pro domácí tým.

Byl to ryze záchranářský duel, který odstartovala lépe Málaga. Domácím hráčům stačila úvodní čtvrthodina na první gól zápasu. Málaga předvedla při rohovém kopu nacvičený signál, který Deportivo zbaštilo i s navijákem a nabíhající Roberto Rosales zajistil domácím vedení! La Coruňa na nic nečekala a takřka okamžitě mohla vyrovnat. Bakkaliho střelu však Roberto zlikvidoval. Deportivo se i tak dostalo k vyrovnání, Borges načechral centr na hlavu Lucase Péreze a bylo srovnáno.

V závěru prvního poločasu si Málaga vytvořila dva střelecké pokusy. Oba, tedy první Rolónův i druhý Carlosův, skončily těsně mimo. Domácí vstoupili velmi aktivně i do druhého poločasu, jenomže Castro si vylámal zuby na skvělém Martínezovi a vzápětí udeřilo na druhé straně. Rychlý kontr zakončil Pérez Martínez jen do Roberto a odražený balón uklidil do prázdné branky Fabian Schär.

La Coruňa nadějný výsledek neudržela. Málaga našla poměrně rychlou odpověď a centrovaný balón doslova dotlačil za brankovou čáru Chory Castro - 2:2. Deset minut před koncem to byla opět La Coruňa, kdo se mohl ujmout vedení. Schär ostře vypálil a Roberto musel zasahovat. Rozhodující moment celého utkání nastal v 84.minutě, kdy Borja Bastón obdržel průnikovou příhrávku a balón uklidil za záda brankáře Martíneze. La Coruňa se ve zbývajících minutách už na odpověď nezmohla a na La Rosaledě prohrála 2:3.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele