19. kolo
13.01.2018 13:00 CET
6 : 0
(1:0)

Reportáž

Kanárci vyfasovali od Girony pořádný výprask

Po prvních deseti minutách hry byl aktivnějším týmem ten domácí, ale do žádné větší šance se nedostal. V dalším průběhu jsme mohli sledovat velice vyrovnanou podívanou. Konečně se fanoušci na stadionu mohli dočkat v 24. minutě oživení vývoje. Cristian Portu totiž unikl po pravé straně a zastavil ho až Javi Castellano v pokutovém území. Bohužel pro hosty nedovoleně, tudíž katalánský klub zahrával penaltu. Té se ujal Cristhian Stuani, míč poslal do protipohybu brankáře a domácí šli do vedení.

Ani v dalším pokračování první půle jsme neviděli další větší šanci, proto šly oba týmy do šaten za jednobrankového vedení Girony. To ze startu druhého poločasu se do sebe soupeři pustili o něco více, čehož jsme byli svědky v 47. minutě. Čerstvý Michael Olunga zatlačil na hostujícího obránce a zakončoval z těsné blízkosti na zadní tyč, ale branku minul. Svědky jsme však mohli být velkého množství faulů.

Až do 58. minuty, kdy se prosadil již zminovaný Olunga. Ten si naběhl na centr z levé strany a v malém vápně poslal míč do sítě bezmocného Raúla Lizoaina. O pár minut později se domácí ujali vedení o tři branky. Rychlý protiútok z levé strany gólově zakončil na zadní tyč Borja García. Od 71. minuty se na hřišti začaly dít věci.

Girona využila další své šance. Gólman hostů udělal nepochopitelnou chybu, kterou využil Olunga. Ten už měl lehkou práci dopravit míč do prázdné branky. Ihned o tři minuty na to bylo již 5:0. Portu si naběhl na přihrávku skvěle hrajícího Olungy a sám proti Lizoainovi v tváří v tvář možná i trochu se štěstím proměnil svou šanci.

Hned v 79. minutě si na konto připsal hattrick již několikrát zmiňovaný Olunga. Našel si totiž vyražený míč a lehce poslal míč do prázdné brány. Kdo by to byl býval řekl, že v druhé polovině padne dalších pět branek. Bezradné Las Palmas se nedostalo prakticky do žádné větší příležitosti a po zásluze si odváží domů šestibrankový příděl.

Autor: David Kvapil / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Verim v plne body. 2:1

Reagovat
Assassin11

kanárci vyfasovali kanára mal byt nadpis

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele