36. kolo
06.05.2017 13:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Sporting Gijón - UD Las Palmas 1:0

Nejtěsnější výhru si doma nad Las Palmas připsal Sporting Gijón a stále může pomýšlet na celkovou záchranu. Domácí snížili manko na nesestupovou pozici na tři body, ovšem Leganés má své utkání teprve před sebou. Zápas rozhodl po hodině hry Carlos Carmona.

Pokud se chtěl Gijón udržet ve hře o záchranu, potřeboval doma Las Palmas porazit a to se takonec povedlo. Domácí to nicméně neměli jednoduché, na El Molinónu se hrála víceméně taktická partie, která zas tolik brankových příležitostí nenabídla. Jednu z nich měl střílející Gómez, ale hradbu těl nepropálil. Na druhé straně zase kontroloval pokusem Viera.

Hosté museli už v prvním poločase sáhnout k prvnímu střídání. Zdravotní potíže hlásil Castellajo a na place ho nahradil Hélder Lopes. Jinak se už nic dalšího v prvním poločase neuskutečnilo.

Ani po změně stran se obraz hry dramaticky neměnil. Hosté sice zahrozili prostřednictvím Expósita, jeho pokus však Cuellár zneškodnil. Rozhodující chvíle přišla v 67.minutě, nešťastně si přitom počínal obránce Lópes, od kterého se balón odrazil přímo na kopačku Carmony a ten přízemní střelou k tyči rozjásal stadion El Molinón. Těsné vedení domácí bránili za každou cenu a Las Palmas se k odpovědi dostával obtížně. Vlastně si už žádnou velkou šanci nevypracoval a Gijónu nakonec podlehl nejtěsnějším rozdílem.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele