19. kolo
10.01.2016 18:15 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

UD Las Palmas - Málaga CF 1:1

Rozjetá Malaga poprvé po čtyřech výhrách v řadě narazila a z Las Palmas si odváží pouze bod za remízu 1:1. Přesto se hosté můžou alespoň nadále pyšnit sérií neporazitelnosti, která nyní čítá sedm zápasů. Na půdě ligového nováčka je v tomto ohledu zachránil Roque Santa Cruz, jenž v druhé půli srovnal poté, co otevřel skóre Pedro Tana.

Hned v úvodu utkání měly oba celky slušné šance na průlom skóre. Jonathan Viera neměl daleko ke gólu ze své dalekonosné rány a hostující Duje Cop zase ze slibné pozice hlavičkoval o trochu výše, než zamýšlel. Když pak domácí brankář Javi Varas zvládl ukočírovat i hlavičku Raúla Albentosy a nedlouho poté si v jedenácté minutě poradil také s pokusem Josého Recia, vysoké tempo poněkud opadlo a do poločasové přestávky ani žádný gól nepadl.

Po změně stran se však oba brankáři měli opět co činit, což potvrdil Varas vyražením Santa Cruzovy hlavičky nad břevno. Do vedení však šli domácí. V jednapadesáté minutě zahlédl Sergio Araujo Tanu ve slibném náběhu do volného prostoru a následná střela zpoza pokutového území byla na Carlose Kameniho příliš prudká. Míč zapadl do levého dolního růžku branky a Las Palmas vedlo 1:0.

Takřka hned po rozehrání mohl srovnat Cop, jenže zbrkle přestřelil. Ve dvaasedmdesáté minutě však toto zaváhání napravil, když připravil palebnou pozici Santa Cruzovi. Známý paraguayský útočník nezaváhal a přesnou ranou pravačkou nedal Varasovi šanci. V závěru mohl domácím zajistit všechny body střídající Willian José, avšak Kameni jeho hlavičku ze čtvrté minutě nastavení dokázal kvalitním zákrokem vyrazit do bezpečí.

Autor: Martin Kantor / espn.co.uk

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1 2

Reagovat
Robík

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele