22. kolo
03.02.2013 12:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Málaga CF - Real Zaragoza 1:1

Další domácí ztrátu zaznamenala Málaga, která dnes v poledním klání pouze remizovala na vlastním stadionu se Zaragozou a ztrácí tak další cenné body v boji o Ligu mistrů. Domácí museli dohánět už od začátku, když inkasovali už ve třinácté minuta z kopačky Postigy. Už o deset minut později sice dokázal z penalty srovnat Isco, více už však Málaga nestihla...

Domácí si hned od úvodního hvizdu vypracovali jasnou územní převahu, drželi míč více na svých kopačkách a snažili se vymyslet, jakým způsobem by se dala obrana Zaragozy přelstít. Jenže byl to právě gólman Málagy Caballero, kdo jako první lovil merunu ze své sítě. Hosté rozehráli svůj rohový kop nakrátko, Fernández pak poslal balón před bránu, kam si naběhl nikým nehlídaný Hélder Postiga a z voleje dokázal rozvlnit síť.

Uběhlo však jen deset dalších minut a začínalo se odznovu. To zahrál rukou ve vlastním pokutovém území Paredes, uviděl žlutou kartu a co je hlavní, nařízenou penaltu bez sebemenších potíží proměnil Isco, když poslal Roberta na opačnou stranu a srovnal. Zaragozu mohl opět do vedení poslat Romero, jenže z úhlu zamířil jen do boční sítě. Ve třicáté čtvrté minutě měli obrovskou šanci dostat se do vedení také domácí, když rohový kop propadl až na zadní tyč k Iscovi, ten však trefil jen břevno.

Další možnost měla Málaga po dobré kombinaci Joaquína s Gámezem na pravé straně, po které se druhý jmenovaný hnal sám na Roberta, toho ale překonat nedokázal. Poté se oba celky ofenzivně trochu odmlčely, další gólové příležitosti byly k vidění až po hodině hry. To nejprve Apoňovu ránu vyškrábl Caballero na tyč, domácí gólman pak měl ještě práci i se zakončením Rodrígueze, to už však byla o poznání méně nebezpečná situace.

Zaragoza hrála skvěle, favorizovaného soupeře přehrávala a k vítězné trefě byla stále o něco blíže. Apoňo znovu střílel, tentokrát ze standardní situace, ovšem těsně minul horní růžek branky. Oba týmy pak v závěru zápasu měly ještě jednu možnost, ovšem Saviolova střela byla zblokována, Postigův zásah zase přišel z ofsajdu. V nastavení ještě uviděl druhou žlutou kartu hostující José Mari a musel předčasně pod sprchy, na remízovém výsledku už to ale nic nezměnilo.

Autor: Michal Hruška

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
Pharrell

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

tip : 2 = 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

to tipuješ vždycky půl hodiny před koncem?

Reagovat
Pharrell

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele