17. kolo
02.01.2011 18:00 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Sporting Gijón - Málaga CF 1:2

Málaga otočila nepříznivě se vyvíjející duel na půdě Sportingu Gijón a potvrdila tak vysoké ambice. Rozhodující gól vstřelil po hodině hry z pokutového kopu Apoňo.

Málaga se díky výhře v záchranářském duelu dostala ze sestupového pásma, to její dnešní soupeř je přímo potopen v sestupových vodách, v současnosti je Sporting předposlední.

Domácí Gijón se na stadionu El Moninon dostal těsně před přestávkou do vedení díky penaltě, kterou proměnil Diego Castro. V poslední minutě první půle však vyrovnal Weligton a v šedesáté minutě se kopala penalta i na druhé straně, kdy byl úspěšný Apoňo.

Úvodních třicet pět minut mnoho vzruchu nepřineslo, snad jedinou vážnější šanci měl Duda, jenže jeho přízemní rána skončila vedle pravé tyče domácí branky. Ve dvaačtyřicáté minutě byl zahrál v pokutovém území rukou levý obránce Málagy Mtiliga a Diego Castro se z penaltového bodu nemýlil.

Vedení Sportingu však trvalo jen tři minuty, v poslední minutě prvního dějství se po Dudově centru z volného přímého kopu trefil Weligton a do kabin se tak šlo za vyrovnaného stavu 1:1.

Patnáct minut po pauze fauloval v šestnáctce Cuellar pronikajícího Elisea, načež se Apoňo z nařízené penalty nespletl a rozhodl tak o tříbodovém zisku pro Málagu. Ta tak i bez posil zvládla veledůležitý duel a dostala se na šestnácté místo ligové tabulky.

To Sporting nevyhrál již třináctkrát v řadě a momentálně se nachází na devatenácté příčce, jen o dva body před poslední Zaragozou.

Autor: Michal Hruška / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hruško, Hruško, první věta a taková chyba !!

jinak 2:0 pro domácí

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si chytrák

Reagovat
smazaný uživatel

konečne !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele