2. kolo
12.09.2010 17:00 CET
3 : 5
(1:5)

Reportáž

Real Zaragoza - Málaga CF 3:5

Hokejovým výsledkem skončil zápas favorizované Zaragozy, která poněkud překvapivě podlehla na svém hřišti Malaze 3:5. Hosté vedli po pětatřiceti minutách už neuvěřitelným pětibrankovým rozdílem, nakonec však soupeř stihl jejich náskok stáhnout na rozdíl dvou gólů.

Po prvním kole opravdu nic nenasvědčovalo tomu, že to bude právě Malaga, která nasází Zaragoze na jejím hřišti pět branek. Hostům se však povedlo zapomenou na malátný výkon z prvního kola proti Valencii a na trávník jakoby vyběhla zbrusu nová jedenáctka. Oba první góly padly jako přes kopírák. Centr z levé strany a přízemní střela ke vzdálenější tyči. Poprvé takto vyzrál na brankáře Lea Franca už ve druhé minutě Fernando, o pár vteřin později se něco podobného povedlo Juanmimu.

Tím se ovšem branková kanonáda Malagy nezastavila. Titéž hráči pak těsně před půlhodinou hry zvýšili už na 4:0. Brankář Franco nejprve hrubě podcenil další centr z levé strany a před Fernandezem zívala rázem prázdná branka. O minutu později vnikl do šestnáctky Abeyie, připravil palebnou pozici pro Juanmiho a ten jednoduše přidal čtvrtý gól. Dílo zkázy pak dokonal po chybě Janošíka na půlící čáře právě sám bývalý útočník Arsenalu Abeyie. Teprve poté se do hry dostal i Real.

Škody začal jako první odklízet Edmílson, který zakroutil svůj táhlý projektil z pětadvaceti metrů přesně do růžku Galattovy klece. Po přestávce to byli především domácí, kteří svou útočnou aktivitou chtěli alespoň trochu zkorigovat děsivé skóre. Konkrétně se to nakonec povedlo Perezovi a osm minut před koncem Herrerovi. Více už ale na půl plynu hrající Malaga soupeři nedovolila a domů si tak veze cenné tři body. Zaragoza naopak svůj dojem ze zápasu v La Coruni promrhala a ocitla se rázem zpátky na zemi.

Autor: Radek Barkman / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

to snad neni pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele