33. kolo
24.04.2011 17:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Hércules CF - Deportivo La Coruña 1:0

Jeden z důležitých kroků k záchraně dnes učinil valencijský Hércules, který zdolal na domácím trávníku Deportivo a dotáhl se tak bodově na osmnáctou Zaragozu. Hosté znovu nedali gól, to se jim "podařilo" již poosmnácté v sezoně! Rozhodující branku utkání vstřelil po hodině hry Gomes.

A to přitom hosté z Deportiva začali dobře, hned po pár sekundách hry se k nebezpečné střele dostal Xisco, ale minul. Ten samý hráč na sebe upozornil o pět minut později, kdy se probojoval k hlavičce z výhodné pozice, tentokráte však byl proti strážce domácí svatyně Calatayud.

První půle vůbec patřila jen a jen Deportivu, k další ráně se dostal Lassad, netrefil však prostor mezi třemi tyčemi. A když se stejně vedlo i Valeronovi, poločas byl ukončen za bezbrankového stavu.

Do druhého dějství ovšem nastoupil úplně jiný Hércules, najednou byli domácí všude a bylo jen otázkou času, kdy se dostanou do vedení. Nejprve se do velké šance dostal Tiago Gomes, Aranzubía však byl na místě. Co se nepovedlo ve dvaapadesáté minutě, napravil Gomes přesně po hodině hry, kdy si naběhl na Kikův centr a hlavou rozhodl o tříbodovém zisku pro Hércules.

Na tom se v nastavení ještě snažil něco změnil Lassad, jeho hlavičce ale scházela potřebná přesnost a Deportivo tak znovu odešlo ze zápasu s nulou v kolonce vstřelených branek, ve třiatřiceti zápasech dala La Coruňa jen 27 gólů.

Autor: Michal Hruška / soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0 - 2

Reagovat
smazaný uživatel

ten kdo napsal preview je ignorant,ktery to ani neumi-sam bych do 5 minut napsal lepsi

Reagovat
Veselac

under 2,5

Reagovat
smazaný uživatel

super

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele