29. kolo
28.03.2010 17:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Xerez CD - Real Valladolid 3:0

Šance Xerezu žije! Ač se to téměř po celou dobu sezony zdálo nemožné, kdysi suverénně poslední tým tabulky se dotáhl na předposlední Valladolid, na nějž už ztrácí pouhé dva body.

Xerez zažívá opravdu povedený měsíc. V lize totiž dokázal porazit také Malagu a Tenerife a po výhře nad Valladolidem chce ještě minimálně bojovat o to, aby ve své premiérové sezoně neskončil poslední. Už ve druhé minutě posunul Orellanův centr za záda brankáře Villara všudypřítomný Sanchez. Hosté se dlouho nemohli dostat do zápasu, poprvé ohrozil brankáře Renata v 16. minutě Marquitos. Hostům se určitě nedala upřít snaha, proti další ráně Pelého ale domácí brankář zasahovat vůbec nemusel.

Del Horno pak necelých deset minut před koncem poločasu fauloval Moma, tentýž hráč pak posadil na Michelovu hlavu lahůdkový nadýchaný centr a domácí celek se ujal už dvougólového vedení. Valladolid sice vstoupil do druhé půle mnohem aktivněji, kýženého gólového efektu ale nedosáhl. Byť k tomu Medunjanin a po něm také Manucho neměli příliš daleko. Gólovou tečku za utkáním učinila situace ze 72. minuty. Brankář Villar si proti Bermejovi pomohl ve vápně faulem, byl vyloučen a na jeho místo putoval Medunjanin. Ten proti penaltě samého postiženého neměl nárok. Xerez si tedy připsal nejvyšší výhru sezony a v samotném závěru si tedy výrazně napravuje reputaci.

Autor: Radek Barkman / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele