19. kolo
24.01.2010 17:00 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Xerez CD - CA Osasuna 1:2

Zklamání pro argentinského trenéra Gorosita. Debutant na lavičce Xerezu, který v týdnu vystřídal bývalého kouče Zigandu, musel hned na úvod spolknout nepříjemnou porážku s Osasunou.

Domácí zatím v dosavadním průběhu sezonu nasbírali jen jedno vítězství, k němuž připsali jen dalších pět bodů. Proto měl duel s Osasunou status existenční. Právě tato neutěšená bilance poslala ke dnu strůjce postupu do Primera Division, kouče Zigandu. Na druhé straně lávky je to přeci jen lepší. Osasuna je na tom o dvanáct bodů lépe a v minulém kole fotbalisté z Pamplony zdolali také nebezpečný Espanyol.

Stejně jako proti barcelonskému klubu se i tentokrát prosadila Osasuna už v osmé minutě. Punal prodloužil dlouhý míč hlavou k Pandianimu, jeho pokus sice ještě gólman Brito stačil vyrazit, jenže pouze k dobíhajícímu Monrealovi, a ten neměl se zakončením potíže. To byla pro aktivnější Xerez krutá sprcha. Domácí ovšem pokračovali v solidním výkonu a odměnou jim bylo poměrně brzké vyrovnání. Dobrou práci Moma dokončil hlavičkující Bermejo a začínalo se opět od nuly.

Poté se ale iniciativa stěhovala opět na stranu Osasuny. Arandova hlavička byla nejprve zablokována, Monreal se svým dalekonosným pokusem ani netrefil bránu. Rovněž úvod druhé půle patřil zcela zřetelně hostům. Aranda opět v pozici hlavičkujícího hráče přestřelil, Torrese pak v dobré možnosti vychytal Renan. Rozhodnutí tak padlo až sedm minut před koncem. Juanfran si povodil dva obránce, předložil míč Camunasovi, a ten zajistil import bodů do Pamplony.

Autor: Radek Barkman / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele