23. kolo
21.02.2010 17:00 CET
1 : 3
(0:1)

Reportáž

Real Zaragoza - Sporting Gijón 1:3

Boj o záchranu se fotbalistům Realu Zaragoza začíná komplikovat. Tentokrát si odsud tři body odvezl Gijon, který o svém vítězství rozhodl ve druhé půli.

Tato porážka znamená, že se domácí Zaragoza nachází před pásmem sestupu už jen o jediný bod. Toto vítězství naopak ukončilo nevýraznou sérii Gijonu, který prohrál několikrát v řadě. Utkání začal nebezpečný pokus Castra, který ovšem skončil nad brankou. Na druhé straně se poté neujala šance Suaza, jenž z bezprostřední blízkosti trefil pouze gólmana Colinase.

Domácí pokračovali v náporu, Perreira ale ani nadvakrát Colinase neprostřelil. A tak se z úvodního gólu radovali hosté. Gonzalez našel Biliče a ten přízemní střelou do pravého kouta branky otevřel skóre. Zaragoza ovšem tlačila dále. Colunga přestřelil, Ponzio pak střílel těsně vedle levé tyče. Druhá půle, zejména její začátek, však patřil Gijonu. Bilic nejprve přestřelil, Moran za pár okamžiků zvýšil už na dvoubrankový náskok.

Hostitelé se přesto nevzdávali, kýženého vyrovnání však nedosáhli. Suazovu hlavičku zpacifikoval Colinas, na druhé straně se po rohovém kopu prodral do zakončení Castro, leč i on byl nepřesný. Velký tlak Realu vyústil v kontaktní gól krátce před závěrečním hvizdem. Na centr Pennanta si naběhl Arizmendi a o zápletku bylo postaráno. O minutu později ovšem bylo po nadějích. Castro vysunul do otevřené obrany střídajícího Barrala a ten pečetil vítězství Sportingu.

Autor: Radek Barkman / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele