11. kolo
22.11.2009 19:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Málaga CF - Real Zaragoza 1:1

Fotbalisté Málagy setrvávají na posledním místě španělské Primera Division také po utkání se Zaragozou. V zápase, který poznamenaly dvě červené karty, se vítěz nenašel. Utkání skončilo remízou 1:1.

Hosté se dokonce na začátku druhé půle ujali vedení, katastrofu v podobě další porážky ale záhy odvrátil přesnou hlavičkou González. Bezbrankový první poločas toho příliš nenabídl. Snad kromě soubojů ve středu hřiště a mnoha nepřesných přihrávek. To druhá půle už byla zcela o něčem jiném.

Prakticky první vážnější náznak šance skončil gólem. Postaral se o něj Ewerthon, který už v úvodu utkání vystřídal vinou zranění Arizmendiho. Lafita byl faulován v pokutovém území a z nařízené penalty se brazilský útočník nemýlil. Osm minut nato ale podal pomocnou ruku domácím svým zbytečným vyloučením Paredes. Přesilovku si však Málaga příliš dlouho nezahrála. Tři minuty poté totiž putoval do sprch rovněž Robson Welington.

Hostitelé ale i přes tento šok dokázali vyrovnat. Postaral se o to mladíček Ivan, který byl pro toto střetnutí povolán z juniorky. Rohový kop v podání Luque brankář Lopéz podběhl, čehož využil právě debutant Ivan, jemuž trefit odkrytou bránu nedělalo žádný problém. Závěr utkání se nesl ve znamení mnoha incidentů. To vyústilo v sedm minut nastavení. V nich mohl tři body překulit na hostující stranu Lafita, jenže trefil pouze tyč. Následnou dorážku poslal Gabi vysoko nad a víc už se v tomto zápase nestalo.

Autor: Radek Barkman / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele