29. kolo
27.03.2010 18:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Málaga CF - CD Tenerife 1:1

Třetí bod pro Tenerife ze hřiště soupeře! Postaral se o něj pouhých pět minut před koncem Alfaro ze značky pokutového kopu. Díky tomuto okamžiku tak naděje Tenerife na setrvání mezi španělskou klubovou elitou stále existují.

Hosté bojovali o naději opravdu důsledně. Už v první půli propásli řadu velkých šancí a zasloužené odměny se dočkali až v samotném závěru. Před utkáním činila ztráta na 17. Zaragozu pouhé dva body. Real ovšem rozdrtil Valenci vysoko 3:0 a vytvořil si před pronásledovateli poměrně solidní náskok. Svěřenci trenéra Oltry se sice prezentovali v dobrém světle, na první venkovní vítězství ale stále čekají.

Po porážce v Xerezu navíc hosté vstupovali do utkání s nejhorší bilancí na soupeřových stadionech. Malaga mohla být přece jen ve větším klidu. Od Tenerife ji dělilo šest bodů. Tenerife přesto začalo mnohem aktivněji a uvolněněji. Moc nechybělo, aby krátce po úvodním hvizdu sudího Teixeiry dosáhl na centr Juanla kanonýr Nino. Vzápětí byl blízko gólu Alfaro, na poslední chvíli však zablokoval jeho pokus hbitý Mtiliga. Tlak ostrovanů vyvrcholil zanedlouho poté, když Siciliovu hlavičku muselo zastavit až břevno.

První vlaštovku poslal na druhé straně Caicedo, Aragoneses byl ovšem na místě. Iniciativa se ve druhé půli přece jen přesunula na kopačky domácích. Agilní Caicedo však orazítkoval pouze tyč. Gólu se tedy hostitelé dočkali až v 65. minutě. Na ostrý centr si naběhl Apono a přesnou hlavičkou rozvlnil síť. Jenže to ještě zdaleka nebylo všechno. Mtiliga v pokutovém území stáhl Nina a Teixeira okamžitě ukázal na penaltový puntík. K exekuci se postavil Alfaro a jistým provedením zajistil Tenerife alespoň bod.

Autor: Radek Barkman / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele