38. kolo
16.05.2010 19:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

CA Osasuna - Xerez CD 1:1

Sestup Xerezu po roce v Primera Division je zpečetěn, rozhodla o tom dnešní remíza 1:1 na hřišti Osasuny. Tu dostal ve druhé půli do vedení Dady a Xerez, který z dnešního utkání potřeboval tři body, stihl už jen srovnat díky brance Pereze Antonia.

Vítěz Segunda Division z minulé sezóny šel do utkání s cílem získat vítězství, které by mu dalo naději na záchranu, lépe však do zápasu vstoupili domácí a už po třech minutách hry prověřil Renana Brita střílející Ruper. Xerez odpověděl v 18. minutě, Fabian Orellana však z volného kopu mířil jen nad bránu. Krátce před půlhodinou hry vyrážel Roberto Fernandez hlavičku Maria Bermeja a téměř o deset minut později mířil pouze mimo bránu Orellana.

Xerez chtěl vstřelit vedoucí branku, ale Fernandez vyrazil hlavičku Davida Prieta a do šaten se tak šlo za bezbrankové remízy. Osasuna měla lepší vstup do druhého poločasu, Brito musel zasahovat proti pokusu Javiera Callejy z okraje pokutového území a Ruper mířil mimo bránu. V 55. minutě se přesto domácí dostali do vedení, Callejo našel nalevo Dadyho, jehož střela zapadla přesně do spodního rohu brány, 1:0.

Xerez dokázal rychle srovnat, už o pět minut později mířil Antonio z dálky také přesně do spodního rohu Robertovi brány, 1:1. Callejovu střelu poté vyrazil Brito a Kristian Vadocz mířil v zajímavé příležitosti těsně mimo bránu. Xerez se tlačil dopředu a měl i šance, Mario Bermejo však bránu netrefil, Antonio vystřelil nad břevno a ani Orellana bránu netrefil. Utkání mezi Osasunou a Xerezem tak skončilo remízou 1:1.

Autor: Vít Sedlák / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Tomtaf

3:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele