15. kolo
14.12.2008 17:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Málaga CF - CD Numancia 2:0

V duelu nováčků soutěže se z výhry radovala domácí Malága, která díky dvěma brankám v závěru utkání porazila Numancii 2:0. V tabulce to znamená posun Malágy na desátou pozici, Numancia je šestnáctá.

Malága si vytvořila šanci už ve druhé minutě, Eliseu Pereira se dostal do pokutového území, ovšem Portugalec v dobré pozici mířil nepřesně. Další příležitost si domácí vytvořili ve třinácté minutě, kdy Duda našel Alberta Luqueho, jenž z malé vzdálenosti pálil mimo branku. Hostující celek se poté zlepšil, ale šanci si vytvořit nedokázal. Malága zmeškala další velkou příležitost krátce před koncem prvního poločasu, kdy Miguel Angel Lozano pálil jen do tyče Pablovy branky.

I ve druhém poločase byl domácí celek lepším mužstven, Luque našel přesným centrem Bahu, kterého vychytal Juan Pablo. Hosté byli pod velkým tlakem a takřka vůbec neohrožovali brankáře Goitiu, který musel zasahovat jen proti střele Delgada v padesáté minutě. Na druhé straně mířil nepřesně aktivní Luque. Domácí se tlačili do koncovky, překonat hostující obranu se jim však stále nedařilo a konec zápasu se rychle blížil. V 86. minutě se však domácí dočkali, Martinez fauloval v pokutovém území Eliseua a Apono penatlu bezpečně proměnil. V nastaveném čase poté korunoval výhru Malágy svoji brankou Baha, který z rychlého protiútoku překonal bezmocného Juana Pabla.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele