Pospěchovým zaměstnavatelem bude od léta Mainz

Novým zaměstnavatelem českého reprezentanta Zdeňka Pospěcha bude německá Mohuč, kam zamíří v létě z Kodaně. S momentálně pátým klubem bundesligové tabulky uzavřel smlouvu na dva roky. Přestup dnes potvrdili hráčův agent Pavel Zíka i funkcionáři německého celku.

Pospěch zamíří v létě z Kodaně do Německa

Český reprezentant Zdeněk Pospěch po sezoně skončí v dánském klubu FC Kodaň a zamíří do německé ligy. Dvaatřicetiletý pravý obránce se již dohodl na příchodu do nejmenovaného celku z horní poloviny bundesligové tabulky. ČTK o tom informoval hráčův manažer Pavel Zíka ze společnosti Sport Invest.

Čech v Kodani promrzl a vyměnil si dres s Pospěchem

Velké zklamání prožíval český reprezentant Zdeněk Pospěch po úterním zápase osmifinále Ligy mistrů, v němž jeho tým FC Kodaň doma prohrál 0:2 s Chelsea, v jejíž brance mrznul jeho kolega z národního týmu Petr Čech. S ním si po utkání vyměnil dres, ale příliš se ze setkání s krajanem neradoval.

Pospěch podle tisku z Kodaně do Stuttgartu nepřestoupí

Český obránce Zdeněk Pospěch bundesligový Stuttgart na jarní část sezony neposílí. Podle deníku Stuttgarter Nachrichten uvažovaný přesun do předposledního týmu bundesligy odmítlo vedení FC Kodaň, kde má dvaatřicetiletý český reprezentant do léta smlouvu.

Bild: Stuttgart se zajímá o kodaňského Pospěcha

O českého obránce Zdeňka Pospěcha se zajímá bundesligový Stuttgart. Píše to dnes německý deník Bild, podle něhož manažer VfB Fredi Bobic shání pro boj o záchranu v německé nejvyšší soutěži posilu na pravý kraj obrany. Sám Pospěch nechtěl možný přesun do předposledního týmu bundesligy komentovat.

Pospěch bere duel s Dánskem jako každý jiný zápas

Obránce Zdeněk Pospěch jako jediný nedorazí do Prahy na pondělní sraz české reprezentace před středečním přípravným duelem v Dánsku. K týmu se připojí až přímo v dějišti utkání v Aarhusu, kam přicestuje ze svého klubu FC Kodaň. Na zápas v zemi, kde třetím rokem působí, se těší, ale žádnou mimořádnou motivaci prý mít nebude.

Pospěch: Nechtěli jsme s Barcelonou jen bránit a čekat na popravu

Zdeněk Pospěch má blízko k tomu, aby poprvé v kariéře okusil vyřazovací fázi prestižní Ligy mistrů. V úterý večer dokázal se spoluhráči z FC Kodaň odolat nájezdům barcelonských ofenzivních hvězd a dánský mistr si díky remíze 1:1 udržel na druhé postupové příčce ve skupině slibný čtyřbodový náskok před třetí Kazaní.

Pospěch: Určitě jsme na Barceloně neudělali ostudu

Za jeden z největších zážitků kariéry a také za velkou zkušenost považuje český obránce Kodaně Zdeněk Pospěch středeční zápas Ligy mistrů na hřišti hvězdami nabité Barcelony. Reprezentační zadák si pochvaloval hlavně druhý poločas, ve kterém dánský mistr překvapil loňského vítěze soutěže aktivním napadáním a sahal po vyrovnání.

Pospěchovi dánský titul zpříjemnil konec rozpačité sezony

V centru Kodaně ve středu slavili fotbalisté FC Kodaň i s českým obráncem Zdeňkem Pospěchem obhajobu titulu v dánské lize, ale přesto v nich při ohlédnutí za sezonou zůstávají rozpaky a jistá pachuť. Dánský velkoklub nezopakoval loňský double a jeho hráče i s velkým odstupem především stále mrzí absence v hlavní fázi Ligy mistrů.

Pospěchovi radost z postupu na Letné nezkazil ani pískot fanoušků

Po roce se Zdeněk Pospěch vrátil na pražskou Letnou jako soupeř bývalého zaměstnavatele Sparty a vychutnával si radost z vítězství svého FC Kodaň, který si po hladké výhře 3:0 v přímém souboji zajistil postup ze základní skupiny Evropské ligy.

Sionko s Pospěchem přijedou postoupit a zůstanou už na Vánoce

Stejně jako sparťanské fotbalisty také hráče jejich středečního soupeře čekají poslední pracovní dny v tomto roce. I fotbalistům FC Kodaň totiž začíná po posledním hvizdu utkání Evropské ligy zimní dovolená. Čeští legionáři Libor Sionko a Zdeněk Pospěch budou mít také cestu na Vánoce jednodušší než obvykle.

Reprezentaci bude chybět Pospěch

Česká reprezentace se bude muset v pátečním přípravném utkání proti Maltě obejít bez Zdeňka Pospěcha. Obránce, který v minulých dnech získal v dresu FC Kodaň dánský double, se trenéru Františku Strakovi omluvil kvůli zraněným břišním svalům. Straka se rozhodl za Pospěcha nikoho nepovolávat, k dispozici bude mít 19 hráčů. ČTK to dnes řekl svazový mluvčí Václav Tichý.

Sionko s Pospěchem slaví s Kodaní dánský titul

FC Kodaň se posedmé v historii stal mistrem dánské ligy. Z titulu se radují i čeští reprezentanti Libor Sionko a Zdeněk Pospěch, kteří patřili k oporám v cestě za prvenstvím. Ve čtvrtek jejich tým vybojoval i Dánský pohár a má "double".

Pospěchovi se v Kodani daří, ale trápí ho problémy Sparty

Český obránce Zdeněk Pospěch zažívá v FC Kodaň povedené fotbalové časy, ale trápí ho problémy pražské Sparty, odkud do dánské metropole před necelým rokem odešel. Reprezentační zadák situaci na Letné na dálku bedlivě sleduje a věří, že sparťané krizi co nejrychleji zažehnají.

Osamocený Pospěch při zápase křičel na celý hotel

Obránce Zdeněk Pospěch prožil při sobotním úvodním duelu Eura se Švýcarskem velká muka, přestože se na trávníku vůbec neobjevil. Pospěch totiž kvůli nemoci duel, v němž jeho spoluhráči vyhráli 1:0, zmeškal a místo cesty do Basileje zůstal ležet v posteli v seefeldském hotelu Dorint.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele