Pospěchovi radost z postupu na Letné nezkazil ani pískot fanoušků

17.12.2009, 08:57
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (17)

Přidat komentář
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

nic proti nemu nemam, ale nedivim se fanouskum ze takhle reagovali...navic, kdyz mu rozhodci dal vice nez jasne najevo ze ma urychlene pokracovat, tak se tlemil jak kdyby...(nevim, nic me nenapada :D)

Reagovat
smazaný uživatel

Prý fanoušci. :D

Reagovat
clinger

na ty sparťanský p.ka prď

Reagovat
smazaný uživatel

nevoxiduj u spartanskej clanku a hled si sesivanyho cirkusu radsi

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Byla to jen taková epizoda,vůbec bych to neřešil.Není proč.Pospi za Spartu svoje odehrál a každý Sparťan to ví,podle mě mu spíš "ublížila" reakce na rozhodčího,kterej ho vyzval ke hře.Vylít jak čertík a začal mávat rukama.Měl se hodit aut a pak si vázat tkaničku,nicméně jde o úplný hov*

Reagovat
Liquid

Sparťanští primitivové takhlec se chová k hráčům co pro klub něco dokázali, tohlec by na Slavii nebylo možné, když pominu ty zk****** zrádce typu Poborský, tam je to pochopitelný a to schvaluju, zrovna jako bych pochopil pískání třeba na Volešáka na Letný

Reagovat
smazaný uživatel

já si pamatuju, jak kdysi slávisti pískali bezdůvodně v poháru uefa na plašila

Reagovat
Liquid

Plašil za Slavii nikdy nehrál a doufám že nebude, onehdy byl protěžován do repre, když hlavně střídal v Monaku, působení v Pamploně a teď v Bordeaux je o něčem jiným, tam je po právu, jiný důvod mě nenapadá.

Reagovat
Bakary3

Za ten pískot na Pospěcha Opravdu nevim, čim si to zasloužil, nebo jestli převážila půl minutka nad těma rokama, co ve Spartě strávil a odváděl dobrý výkony..

Reagovat
soukup

možná tím zdržováním, protože na začátku zápasu na něj nikdo nepískal

Reagovat
Bakary3

Vždyť řikám půl minutka

Reagovat
smazaný uživatel

tim zdrzovanim, mi nerikej ze je nahoda ze pokazdy kdyz ma jit hazet aut se mu rozvaze tkanicka? to by byla velka nahoda, a kdyby mu rozhodci jasne nedal najevo ze takhle ne tak myslim ze by se mu rozvazala zase pred dalsim autem :)

Reagovat
Creespoo

Něco tam ale zapoměli dodat, sice se tam 2x hned po prvním gólu Kodaně snažil zavázat tkaničku, po druhý mu za to vynadal i rozhodčí a Sparťani začali pískat. Ale na konci se přišel s nimi rozloučit a všichni mu tleskali ve stoje a skandovali jeho jméno. Dostal i sparťanský šaly z hlediště a jednu zvedl na hlavu a vzal si ji. Nikdo mu tam nenadával....

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak, dokonce tu salu polibil, i kdyz vysledek nebyl dobry tak ke konci zapasu cely stadion skandoval Hosi dekujem a fandilo se az do konce, a na zaver jeste pekne rozlouceni jak s Liborem Sionkem tak se Zdenkem Pospechem, takze nevim proc tu pisete ze spartansti fanousci jsou paka apod.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele