Další články

Pospěch zpečetil návrat do Opavy, upsal se jí na tři roky

Bývalý reprezentant Zdeněk Pospěch zpečetil svůj návrat do Opavy. Pětatřicetiletý krajní obránce, jenž v uplynulých třech sezonách nastupoval za bundesligovou Mohuč, dnes s nováčkem druhé ligy podepsal smlouvu na tři roky.

Bývalý reprezentant Pospěch míří z Mohuče do Opavy

Bývalý reprezentant Zdeněk Pospěch má z angažmá v bundesligové Mohuči namířeno do druholigové Opavy. Pětatřicetiletý pravý obránce nebo záložník by se znovu hráčem svého mateřského klubu v rodném městě měl stát poté, co mu v závěru června vyprší smlouva s německým celkem.

Pospěch: Přemlouvají mě, ale v Německu stoprocentně končím

Přestože už třetím rokem patří do základní sestavy Mohuče a bývá nejlépe hodnoceným českým fotbalistou v bundeslize, Zdeněk Pospěch po sezoně v Německu skončí. Pětatřicetiletý bývalý reprezentant se prý určitě nenechá přemluvit k podpisu nové smlouvy a vrátí se do České republiky.

Zdeněk Pospěch po sezóně opustí bundesligový Mainz

Zdeněk Pospěch po třech letech ukončí své angažmá v 1. FSV Mainz 05. Zkušený český obránce má ve falckém celku smlouvu jen do 30. června a klubovému vedení již sdělil, že končící spolupráci neprodlouží. Pospěch se kvůli rodině stěhuje zpět do Česka...

Reprezentace zůstává pro obránce Pospěcha uzavřenou kapitolou

Bývalý reprezentant Zdeněk Pospěch neuvažuje o návratu do národního mužstva, ani kdyby ho oslovil nový trenér reprezentace. Nyní se chce soustředit hlavně na to, jak pomoci svému týmu Mainzu, který v sobotu prohrál už čtvrté utkání v bundeslize v řadě a po úspěšném vstupu do sezony v tabulce klesá.

Pospěch prodloužil smlouvu v Mainzu do roku 2014

Český fotbalista Zdeněk Pospěch prodloužil smlouvu v Mainzu do 30. června 2014. Čtyřiatřicetiletý krajní obránce měl v šestém celku německé ligy platný kontrakt do konce této sezony. Informovala o tom jeho zastupující agentura Sport Invest Group.

Pospěch byl šťastný, že ukončil čekání na bundesligový gól

Zdeněk Pospěch už byl pomalu nesvůj z toho, že na kontě jeho vstřelených branek v bundesligové soutěži svítí velká nula. Teď už ho ale gólový půst trápit nemusí; v sobotu si oddechl, když ve svém 46. utkání za Mohuč konečně skóroval. Jeho radost nakonec zkalila konečná remíza 2:2 se Schalke 04.

Pospěch chce do pohárů, na jaře promyslí svou budoucnost

Český fotbalista Zdeněk Pospěch by se v druhé části bundesligy rád udržel s Mohučí na pohárových příčkách. Čtyřiatřicetiletý krajní bek zatím neřešil svou budoucnost v německém celku, na to se zaměří až v průběhu jara. Jistotu má ale v otázce reprezentace: dres národního týmu už obléknout neplánuje.

Pospěch je rád, že se s Mainzem zachránil a myslí na Euro

Zdeněk Pospěch se už definitivně zotavil z únorového zranění kolena a v německé lize odehrál v základní sestavě Mainzu uplynulá tři utkání. Je spokojen, že má jeho tým dvě kola před koncem jistou záchranu a s národním týmem by se rád podíval na červnové mistrovství Evropy.

Zraněného obránce Pospěcha čeká několikatýdenní pauza

Český reprezentant Zdeněk Pospěch z Mohuče má natržený vnitřní vaz v levém kolenu a čeká ho několikatýdenní pauza. Třiatřicetiletý obránce tak nebude trenéru Michalu Bílkovi k dispozici pro přípravný zápas 29. února proti Irsku.

Pospěch: V Mohuči ještě nejsem úplně ve své kůži

Nepříliš velká spokojenost s dosavadními výsledky mužstva i s vlastními výkony zatím panuje u obránce fotbalové reprezentace Zdeňka Pospěcha, který v létě posílil bundesligovou Mohuč. Kvůli fotbalovému trápení si také v Německu pomaleji zvyká, řekl v rozhovoru pro ČTK. Svého přestupu z týmu dánského mistra FC Kodaň ale nelituje.

Podle Pospěcha má Plzeň stejné šance na postup jako Kodaň

Český reprezentant Zdeněk Pospěch si myslí, že Plzeň má stejné šance na postup do základní skupiny Ligy mistrů jako její soupeř FC Kodaň. Sám v Kodani až do května působil, a tak ví, že hlavní výhodu bude mít Plzeň v sehranosti, jelikož dánský celek prošel přestavbou hlavně v obranné fázi.

Pospěch s Kodaní potřetí za sebou vyhrál dánskou ligu

Český fotbalista Zdeněk Pospěch se s FC Kodaň stal potřetí za sebou dánským mistrem. Tým z hlavního města se definitivy dočkal po dnešní prohře Odense s Nordsjaellandem, titul pak oslavil vlastní výhrou 2:1 na hřišti Lyngby...

Pospěch: Každý zápas kromě Španělska už bude klíčový

Přestože čeští fotbalisté týden žili zápasem s mistry světa Španěly, obránce Zdeněk Pospěch vylučuje, že by kvůli tomu k úternímu utkání s Lichtenštejnskem přistoupili lehkovážněji. O podcenění outsidera prý nemůže být řeč, protože národní tým dobře ví, že už si v evropské kvalifikaci nemůže dovolit žádné klopýtnutí.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele