Další články

Moukoko má problémy s kotníkem, Dortmundu nepomůže šest týdnů

Borussia Dortmund se bude muset zhruba šest týdnů obejít bez útočníka Youssoufa Moukoka. Osmnáctiletý německý reprezentant si v sobotním utkání s Brémami poranil vazy v kotníku a přijde mimo jiné o středeční duel osmifinále Ligy mistrů s Chelsea.

Talentovaný Moukoko prodloužil s Dortmundem o tři roky

Osmnáctiletý německý talent Youssoufa Moukoko zůstane v Borussii Dortmund. Mladý útočník prodloužil s klubem smlouvu o tři roky. Původní kontrakt měl do léta a od vedení bundesligového vicemistra dostal na rozhodnutí ultimátum do nedělního zápasu proti Augsburgu. O kamerunského rodáka měly zájem některé anglické kluby a Barcelona.

Moukoko směrem k budoucnosti: Chtěl bych zůstat v Dortmundu

Borussia Dortmund má za sebou nevydařený podzim, to ale neplatí pro Youssoufa Moukoka, jenž se usadil v základní sestavě. Čerstvě 18letý útočník potvrzuje obrovský potenciál, jenž by měl navzdory končící smlouvě rozvíjet v BVB, s nímž chce spojit i svou další budoucnost...

Nemůžeme zaručit, že Moukoko prodlouží v Dortmundu, uvedl agent

Borussia Dortmund bude dříve nebo později řešit přestup Erlinga Hålanda, na odchodu by však mohl být i další talentovaný útočník Youssoufa Moukoko. Teprve 17letý odchovanec i vinou zranění příliš nenastupuje a podle jeho agenta není zaručené, že prodlouží smlouvu...

Pro Moukoka skončila premiérová sezona v Dortmundu předčasně

Pro talentovaného mladíka Youssoufa Moukoka skončila první profesionální sezona v Dortmundu předčasně. Šestnáctiletý útočník, jenž se v prosinci stal nejmladším střelcem v historii německé fotbalové ligy, má poraněné vazy a čeká ho delší pauza.

Moukoko je největší talent na světě, řekl čtyřgólový Håland

Za největší fotbalový talent na světě označil útočník Erling Håland svého spoluhráče z Dortmundu Youssoufu Moukoka. Mládežnický reprezentant Německa si den po 16. narozeninách odbyl v sobotním 8. kole na hřišti Herthy Berlín bundesligovou premiéru jako historicky nejmladší hráč v soutěži. V 85. minutě vystřídal právě Hålanda, který se na výhře 5:2 podílel čtyřmi góly.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele