Pro Moukoka skončila premiérová sezona v Dortmundu předčasně

05.04.2021, 12:57
Aktuality
Youssoufa Moukoko (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (63)

Přidat komentář
dejvikker

Moukoko, Fati, Hložek... Špatná sezóna pro tři největší talenty současnosti...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Hložek je už zpět ve formě, 2 góly proti Teplicim, pak dá nějaké ty góly Karviné a Příbrami a cena pro Golden Boye bude mít svého majitele.

Reagovat
adoxx

On asi může za to, že hraje v lize s Karvinou a Příbramí ale jo, kdyby těmhle týmům góly nedával, určitě by to bylo lepší, že?

Reagovat
Beči

Reagovat
mistr129

Možná kdyby občas dal gol třeba Slavii nebo Plzni, tak by to bylo lepší. Dal temhle soupeřům jeden před dvěma lety při vítězství 4:0

Reagovat
cortan

Nepletes si Hlozka s nekym jinym? Treba s nekym, kdo se muze Moukokovi a Fatimu rovnat?

Reagovat
smazaný uživatel

Moukoko teda zatím dost zklamání, na to jaký kolem něj byl halo, se tam jenom motá, když dostane šanci. Fati je úplně jinde a Hložek je taky rozhodně stokrát lepší.

Reagovat
Keeper117

Tak Moukoko je z tých troch jednoznačne najmladší a hrá najťažšiu ligu vzhľadom na tím za aký hrá takže tie 3 či 4 góly stále niesu až taká katastrofa aj keď som aj ja čakal viac

Reagovat
smazaný uživatel

Jo Hložek je lepší Ten ještě neví co je to hrát pořádný zápas, ty zápasy co hraje v tom Českém pralesu se nedají počítat. Pokud je Hložek lepší než Moukoko, tak nevím na jakou úroveň bys pak posadil Simu, který Hlozka strčí do kapsy.

Reagovat
Radek Voltr

Sima byla jenom instantní krátkodobá hvězdička, krmení pro média. Jeho výkonnost jde konstantně do kanálu někdy od prosince.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesto ale dokázal zazářít i v Evropské lize a dát gól Leicesteru, může se tím pochválit Hložek? Nejlepší soupeř proti kterému Hložek skóroval je Plzeň

Reagovat
Radek Voltr

no dyť to byl jedinej povedenej moment (spíš chyba brankáře) od prosince.. Hložka neřešim, jen jsem si chtěl kopnout do senegalský bubliny

Reagovat
smazaný uživatel

když Hložek už zářil, tak Sima si ještě musel přidávat po tréninkcích v divizi, jen ať to ještě jednu sezonu potvrdí pak se můžeme bavit

Reagovat
smazaný uživatel

Evidentně víš o fotbale totální tužku

Reagovat
Kluivert9

Tak to jste dva.

Reagovat
smazaný uživatel

Ozvu se ti po derby kde Hložek bude opět nulový.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak sis užil derby? Jo Hložek ten zářil

Reagovat
smazaný uživatel

Derby sem si neužil a Hložek nic moc nepredvedl. To ale samozřejmě nic nemění na tom, že víš o fotbale totální tužku

Reagovat
Šukézní Dušan

Hložek hrál v evrpskejch pohárech dva zápasy a má bilanci 1+1

Reagovat
Stannis Baratheon

Moukoko předvedl co?

Reagovat
Losinho

Jak ze sebe udělat šestnáctiletýho..

Reagovat
oli9

Před Hložkem by mohlo být asi 15 jmen ale souhlas

Reagovat
Beči

Vyjmenuj, prosím. Netvrdím, že Hložek je mezi TOP 3 talenty na světě, ale chtěl bych vidět 15 jmen jeho věku, kteří jsou lepší, než on. Jen do toho, nestyď se obhájit si svůj názor argumenty.

Reagovat
smazaný uživatel

Fati, Reyna, Rodrygo, moukoko, camavinga, greenwood, saka, Vinicius, tonali, foden, David, Ferran Torres, dest, kulusevski, szoboszlai... Hlozek je výbornej ale dokud nebude v cizině předvádět to stejný tak ho nemůžeš porovnávat.

Reagovat
h8_sfatto

vypsal jsi jmena ze hry Fifa 21, ale kdybys tu hru simuloval až do roku 2028, tak bys viděl, že všem těmto borcům Hložek svým overallem natrhne prdel

Reagovat
cr7sux

Reagovat
h8_sfatto
Reagovat
cr7sux

Mě to jen pobavilo jako argumentace

Reagovat
ACSMan

Dobrej plat koukám že korona s tim vším fakt zamává

Reagovat
TheMally11

jasně protože to říká hra pro děti

Reagovat
Beči

Fati a Moukoko jsou napsání už v prvním příspěvku, nepočítám. Ze zbytku je stejně starý jako Hložan jen Camavinga, zbytek o 2-3 starší - neberu. Jen Saka a Szoboslai se dají srovnávat.

Reagovat
Eichel

Ten tonali nie je v ACčku docela sklamanie náhoodu?

Reagovat
Kluivert9

Fati, Pedri, Cherki, Saka, Pino, Wirtz, Demir, Reyna, Moukoko, Ihattaren, Greenwood, Fabio Silva, Musiala, Doku, Gravenberch.

Všechno ofenzivní hráči, pravidelně nastupující a kvalitní výkony v lepších ligách, všichni stejně staří, nebo mladší jak Hložek.

Reagovat
h8_sfatto

tak třeba zrovna ten Saka je o rok starší, ale ani pravidelně kvalitní výkony, to rozhodně nepodává ani jeden z těchto jmenovaných

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně Hložek to táhne už přes dvě sezony skoro sám, ono je hezký že takový Musiala nastoupí za Bayern (nebo dá gol v LM, což třeba v jeho věku dal i takový Klein) ale oni kdyby tam dali kohokoliv tak to nebude velký rozdíl. Většina jmenovaných jsou jen kolečka v lepších týmech, opravdu lepší než Hložek možná Torres, Fati, Greenwood nebo Szoboslai, takže pořád Top 5.

Reagovat
mistr129

Joo, třeba zrovna Saka, ten je v týmu co šlape jedna báseň i bez něho nemluvě o tom že je to celkove blbost.

Reagovat
mesyas

Tak ono je asi i rozdíl hrát průměrně nebo nadprůměrné v o hodně kvalitní lize než to táhnout v Česku ne? Hložkuv talent nechci vůbec zpochybňovat, ale na ty výše jmenované hráče podle mě opravdu nemá. Budu jedině rád, kdyby přestoupil třeba do Německa/Anglie/Španělska/Itálie a tam hvězdil.

Reagovat
Eichel

Pedri áno. Každý kto sleduje Barcelonu tak vie, že je jedným zo základných stavebných kameňov toho tímu.

Reagovat
kubys

Fabio Silva a kvalitní výkony? Pino má v lize nějakých 400min, Cherki 500, Moukoko detto.

Reagovat
Kluivert9

Hložek 600. A co od takhle mladých hráčů v 17-18 letech v takových klubech čekáš? To jako v 16 letech 500 minut v Dortmundu bereš jako mínus při srovnání s Hložkem? Všichni zmínění předvádí minimálně to co Hložek, jen v náročnějších ligách.

Reagovat
kubys

Píšeš tady něco o pravidelným nastupování, zrakvený Hložek mohl těžko odehrát něco více letos (podobně jako Fázi). A ne, fakt nepředvádí, zrovna Pino se mi líbí, ale na Hložka se zatím nechytá a opravdu tam dát Fabia Silvu je k smíchu.

Reagovat
Kluivert9

Vím, že byl zraněnej, ale zbytek má zas na svých postech trochu jinou konkurenci, než Hložek v tom sranda klubu. A pokud tohle není pravidelný nastupování, tak už fakt nevím... https://www.eurofotbal.cz/hraci/rayan-cherki-90653/kariera-klub/?data=300-790-35

Reagovat
kubys

Zápasů je to dost, jenže pro mě teda pravidelný hraní (kor když má ten hráč předvádět výkony na úrovni Hložka), neznamená, že tam frajer většinou naskočí na 20 min...chce to trochu více zodpovědnosti. Jinak jako jasně, všichni tihle hráči mohou Adama jednoznačně přejet do budoucna, ale pokud bych hodnotil současné kvality...

Reagovat
Kluivert9

Ale ty pořád nebereš v úvahu, že Hložek hraje pořád jen kapr ligu, kterou by na stejný úrovni v pohodě hráli i všichni výše zmiňovaní... Navíc nemáš žádné srovnání, protože se Hložek zatím proti nikomu jinému, než ty Opavě, Příbramy, Brnu neukázal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš hroznej zoufalec

Reagovat
Kluivert9

Od fanouška Sparty to beru jako pochvalu

Reagovat
herbage
Reagovat
Beči

Fati a Moukoko již zmíněni byli. Pino určitě ne, Fabio Silva je vtip, Musiala zatím skoro nic nepředvedl (talent je to ale bezpochyby).

Wirtz, Reyna, Ihattaren, Greenwood, Gravenberch, Pedri a Cherki se dají srovnávat, ale lepší než Hložek jsou podle mého z nich zatím jen Wirtz, Reyna a Greenwood.

A ligu nelze srovnávat. Hložek prostě hraje, kde hraje. Musí se porovnávat jen herní výkonost, bez ohledu v jaké lize hraje (samozřejmě pokud to není vyloženě prales). Nehledě na to, že Hložek táhne Spartu už skoro dva roky, již v šestnácti byl jejich nejlepším hráčem.

Reagovat
Banikovec7

Pedri není lepší než Hložek, ok

Reagovat
Beči

Ok, Pedri asi také.

Reagovat
Eichel

Reagovat
TheMally11

Hložek v top 3 talentů současnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Ten už má po kariéře

Reagovat
smazaný uživatel

To bude druhý Fredy Adu

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Akorát jsme to řešili ve Španělské sekci.. To je v prdeli. Nic neuspěchat, věnovat tomu maximální pozornost, dost hráčů už doplatilo na brzké návraty, atp.

Reagovat
REPLIKATOR

Dortmund ho zničil

Reagovat
Kepy_FCB

Moukoka spadla ti mouka do oka?

Reagovat
ACSeRw!n

taky pretezovani organismu ?

Reagovat
vceradnesazitra

Jestli tomu je 16, tak já jsem Zemanova babička.

Reagovat
Ranoth

tak mu odkaz nech tolko nechlasta

Reagovat
smazaný uživatel

Někteří hráči v jeho skutečném věku už končili kariéru, takže klid.

Reagovat
Remt

Je fakt že okolo 30 hráči běžné končí, o moc míň mu nebude

Reagovat
delfin

takze ted spis vic prostoru pro Hallanda

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele