Další články

Premier League v kostce (6. kolo)

I po šestém kole anglické nejvyšší soutěže zůstává na čele Manchester City, který však senzačně podlehl na domácí půdě West Hamu a nechtíc ukončil svou vítěznou sérii. Krizi naopak pomalu přechází obhájce titulu Chelsea, která porazila Arsenal a zároveň se postarala o nejkontroverznější situaci celého kola.

Kaboul po pěti letech opouští Spurs, jde do Sunderlandu

Younès Kaboul se stal definitivně novou posilou Sunderlandu, proti němuž si roku 2007 kuriózně odbyl svůj debut za Tottenham. Ten nyní už podruhé opouští, a to za nezveřejněnou sumu, která se odhaduje na pět milionů liber. Nová Francouzova smlouva trvá do léta 2019...

Pochettino: Kapitánská páska Kaboulovi místo nezaručuje

Younès Kaboul se stal před začátkem této sezóny po odchodu Michaela Dawsona novým kapitánem Tottenhamu, přesto však poslední dobou do ligových duelů nezasahuje. Manažer Mauricio Pochettino pak uvedl, že kapitánská páska o nasazení do základní sestavy nerozhoduje...

Carragher si vykloubil rameno, Tottenham zase přišel o Van der Vaarta

Liverpool se bude muset minimálně měsíc obejít bez Jamieho Carraghera, který si v nedělním duelu s Tottenhamem (1:2) vykloubil rameno. Dvaatřicetiletému obránci navíc podle listu Daily Mail hrozí operace, po níž by byl mimo hru zhruba tři měsíce.

Do Sunderlandu má namířeno čtveřice hráčů

Manažer anglického Sunderlandu Roy Keane předpokládá, že do konce týdne výrazně posílí svůj kádr. K Černým kočkám mají totiž namířeno hned čtyři hráči Tottenhamu. Jmenovitě to jsou Teemu Tainio, Pascal Chimbonda, Younes Kaboul a Steed Malbranque.

Redknapp si vytipoval další dvě posily

Kouč Portsmouthu Harry Redknapp poodhalil své přestupové plány. 61letý trenér by si chtěl na Fratton Park přivést ‚londýnské‘ duo, respektive hráče z klubů působících v Londýně. Měli by jimi být Shaun Wright-Phillips z Chelsea a Younes Kaboul z konkurenčního Tottehnamu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele